aramshamtooee مدیر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 عنوان بی بی چک مثبت +عکس ولی آز منفی😭 | مشاهده متن کامل بحث + 3963 بازدید | 108 پست بچه ها من حدود ۱۵ روز عقب زدم بی بی چک مارک های مختلف زدم مثبت ولی آز منفی چجوری امکان داره؟ عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU 1403/01/12 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28518 تو آزمایش بتا چند بود؟ کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 تو آزمایش بتا چند بود؟ صفر عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28518 صفر 🙄 کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 و من موندم چجوری صفر زده آزمایشگاه بعد روز بعد با یه مارک بی بی دیگه امتحان کردم بازم مثبت شد مگه میشه اصلا☹️ عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 🙄 😂 واقعا خیلی خنده داره عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
هانا_دختر_مو_طلایی عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 719 میدونی دنیا رو سر ادم خراب میشه وقتی ذوق میکنی بعد ازمایش میدی منفی در میاااد💔میفهمم چی میگی وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری -وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 🙄 ینی اونقدر شوکه شدم با خودم گفتم حداقل ۳ و ۴ نه ۰ ای خدا چیکار کنم باز برا چی روز بعد آز بی بی مثبت شد چرا منفی نشد اگه صفر عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
محمدجوادقندی عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 5420 خب ازمایش دقیق تره دیگ تا بی بی چک حتما متاسفانه منفیه گلم ☹️ عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
ehsssan عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 119 😂 واقعا خیلی خنده داره وسایل پیشگیری استفاده نکنی همینه دیگه
momybuati عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1929 امکان داره باردار شدی و سقط شده ،در این صورت تا چند روز دیگه پریود میشی اگرم نشدی به امید خدا سونو بده مشخص میشه گلم
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 میدونی دنیا رو سر ادم خراب میشه وقتی ذوق میکنی بعد ازمایش میدی منفی در میاااد💔 میفهمم چی میگی آخه چرا اینجوری میکنه خدا باهام اینقدر شب اول قدر دعا کردم برم آزمایش مثبت باشه چرا اینجوری میکنه خدا باهام مگه چیکارش کردم😮💨😭 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
هانا_دختر_مو_طلایی عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 719 آخه چرا اینجوری میکنه خدا باهام اینقدر شب اول قدر دعا کردم برم آزمایش مثبت باشه چرا اینجوری میکنه خد ... عزیزم امید داشته باش شاید زیر پنچ هفته ای برات دعا میکنم اسمت و بگو برات دعا کنم وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری -وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 الان چیه مشکل تهش میزی میندازی دیگه نه عزیز این چه حرفیه من عاشقشم خیلی منتظرم چرا همچی کاری کنم 😟 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 خب ازمایش دقیق تره دیگ تا بی بی چک حتما متاسفانه منفیه گلم ☹️ آخه بی بی چکام همون لحظه که داره میره جلو مشخص میشه چجوری اینجوریه 🥺 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU