2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس ولی آز منفی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3963 بازدید | 108 پست
منم هیچی ندارم سالمم هستم ولی پیش اومده با ذوق رفتم از و متفی شده

چقد بد 😭

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
چقد بد 😭

اوهوم....حس بدیه

اروم باش صبرکن ببین چی پیش میاد نظر دکترتم مهم باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی پریودم نمیشم قاعده اور نمیخورم برا سلامت مضره....صبر میکنم خودش تشریف بیاره فک کنم ی هفته بع ...

ینی چقد تاخیر داشی عزیز من باید تا کی وایستم پری بیاد 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
ینی چقد تاخیر داشی عزیز من باید تا کی وایستم پری بیاد 

روز موعد بی بی مثبت میشد کاملاااا واضح بعد اززمیدادم مثلا ۱۴ بود بعد ۴۸ ساعت ۵ میشد

در واقع همون شمیایی رخ میداد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اوهوم....حس بدیه اروم باش صبرکن ببین چی پیش میاد نظر دکترتم مهم باشه

دکترم فقط گفت بهش محل نده و صبر کن 😑

دکترم فقط گفت بهش محل نده و صبر کن 😑

هم مراقب باش هم صبرکن 

روز موعد بی بی مثبت میشد کاملاااا واضح بعد اززمیدادم مثلا ۱۴ بود بعد ۴۸ ساعت ۵ میشد در واقع همون شم ...

ووای😱باز شما حداقل مثبت شده بعد منفی من کلا هیچی نشون نداد آز

هم مراقب باش هم صبرکن 

باشه عزیزم ممنونم❤️

مممنونم عزیزم منم برات دعا میکنم گلم انشاالله به هرچی دلت میخواد برسی واقعا شوکه شدم وقتی آز منفی شد

خیره ایشالله 

الهی که دفعه ی بعد از مثبت شدن آزمایشت شوکه بشیو یه خدایا شکرت از ته دل بگی

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

چی بگم عزیزم ممنونم ازت انشاالله شما هم به هر چی میخوای برسی و دلت شاد بشه🥰

تست بتا میدادی

پریروز بی بی زدم مثبت شد اونم دوتا و بتا هم دیروز دادم عزیز منفی بود باز امروز بی بی گذاشتم مثبت شد چمدونم والا چرا اینجور میشه

پریروز بی بی زدم مثبت شد اونم دوتا و بتا هم دیروز دادم عزیز منفی بود باز امروز بی بی گذاشتم مثبت شد ...

آمپول اینا نزدی؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه اقدامم کامل طبیعی بود بدون قرص و آمپول

علایمایی که دارم سوزش معده ، پا درد که میکشه به رون پاهام، کمر درد ، تخمدانام تیر میکشه ، نافمم میسوزه ، و سردرد هم دارم