2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته قبل کنکور میفهمی  که با این زمان چه کارایی میتونستی بکنی.وظیفه تو ادامه دادنه فارغ از نتیجه.میدونم سخته ولی ادامه بده اگه خیلی خسته شدی چند روز ساعت مطالعه ات رو یکی دو ساعت کم تر کن

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

به پشت کنکوری که امسال نخونده و دیگه هم فرصت ندارخ چی؟

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

یه تبر بردار به یه کنده بزن

یه بار بزنی یکم زخمی میشه اما نمیشکنه

صدبار باید بزنی خسته بشی نفس نفس بزنی تا کنده درخت بشکنه و به هدفت برسی

کنده رو هدفت فرض کن

اگر کسی بخواد کاری کنه راهشو پیدا میکنه اگر هم نخواد بهونشو

کاربر پسر 🔴🔴

بچه های تجربی من رشته ام هنر است دوست داره کنکور تجربی بدم پرستاری بیارم ولی ریاضی و فیزیک اصلا نمی‌فهمم  از اونجایی بچه های رشته تجربی که میبینم  کلی هزینه کردن و سه چهار سال پشت کنکور موندن بازم هیچی نیاوردن به نظرتون قیدش بزنم😔 

این کاربری دست سه نفره

به این فکر کن دستت تو جیب خودت میره

هر چی دلت بخواد میخری

هر رستورانی دلت بخواد مری

هر مسافرتی دلت بخواد میتونی بری

تلاش کن

تلاش کن 

تلاش کن

یه روزی تو هم ۴۰ ساله خواهی شد پس چه بهتر یه ۴۰ ساله با درامد باشی

تا اینکه بکی عمرم رفت و درآمدی نداشتم

خودم آدم بسیار تلاشگری بودم

و الان دارم از درآمدم لذت میبرم 

منم دقیقا مثل شما بودم 

ولی رمز برد و موفقیت دقیقا زمانیه که کوتاه نمیای

بعد از عید هراز برابر قبل از عید مهمه

بعد از عید برنده رو از بازنده مشخص میکنه

حیف این همه زحمت نیست .....الان دقیقا مثل دونده ای هستید دو قدم مونده به خط پایان وایساده و داره کم میاره....کم اوردن مساویه با باحتن ....کن آوردن مساویه با یه سال دیگه موندن خونه یه سال دیگه خودخوری یه سال دیگه ....

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار