2777
2789
عنوان

یه خوابی دیدم 😭🥲

135 بازدید | 17 پست

خیلی دلم برا امام رضا تنگ شده بود همش به همه میگفتم سلام منو به امام رضا برسونین به خانومای مشهدی میگفتم 

قرار بود امسال اربعین بریم کربلا خواب دیدم یه آقایی صورتشون پوشیده بود گفت امسال نمیتونی بری کربلا باید بیای امام رضا 

در صورتی که اصلا قرار نبود هیچ جا بریم فرداش دیدم شوهرم داره با داداشم بلیط میگیره بریم می‌گفت یهو به ذهنمون زد بریم پابوس امام رضا 

هایا

😍😍😍خوش ب. سعادتت ک امام رضا حواسش بت هست

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم🥺

التماس دعا🙏

انشاالله به سلامتی برید و بیاید و پیشاپیش زیارتتون هم قبول🌸

لطفا اگه تونستید برای سلامتی خانوادم و اینکه خودمم سلامتیمو بدست بیارم دعا کنید🙏

بیا باهم بریم 😭😭😭

هعی انشالله که بشه😔😭

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

گلم خیلی دلم برا امام رضا تنگ شده یه چیز عجیب 

من شهریور بودم..خیلی دوس داشتم اسفند برم دیگ رفتیم ک بلیط هم بگیریم ولی خب نطلبید منو...دلم خیلی گرفته .احساسا میکنم باید برم تا حاجتمو بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم