2777
2789
عنوان

دیگه دختر نیستم چجوری طلاق بگیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایراد شوهرتون چیه

براش مهم نیستم منو نمیخواد اولویتش نیستم نمیدونم چشه تاحالا بارها دربارش باهاش حرف زدم ولی تغییری نکرده 

بهش میگم بریم بیرون یا بیشتر بیا پیشم همو ببینیم میگه تو منو درک نمیکنی و ناراحت میشه کلی دلیل مسخره برام میاره ولی هر شب با دوستاش بیرونه تا نصفه شب 

حتی شب عید تولدم بود نیومد دیدنم فقط زنگ زد یه تبریک خالی گفت بعد یادم رفته بعدم سریع قطع کرد چون میخواست با دوستاش بره بازار بعد اونم فهمیدم تا صبح خونه نرفته با دوستاش بود 

و این فقط نمونه کوچیکی از رفتاراشه 

منو اون عملا با همدیگه حرف نمیزنیم 

راستشو بخوای از این وضعیت خسته شدم

براش مهم نیستم منو نمیخواد اولویتش نیستم نمیدونم چشه تاحالا بارها دربارش باهاش حرف زدم ولی تغییری نک ...

بهر حال باید دلیلی داشته باشه.صرفا به چه علتی دیگه نمیخاد؟

به نظرم بایستی مفصل صحبت کنید یا از یک نفر که با سابقه است کمک بگیرید.از نظر چهره معقول و مورد تاییدش هستید؟

بهر حال باید دلیلی داشته باشه.صرفا به چه علتی دیگه نمیخاد؟ به نظرم بایستی مفصل صحبت کنید یا از یک ن ...

اختلافات سطح خانوادگی،برخوردهای احساسی،وازدگی در اثر دست یافتن به اون چیزی که نیاز داشته و زود به اون رسیده،رفتار خانواده در زمان حضورش و .......دلایلی میتونه باشه که باعث سردی شده

نه نمیزارن

سلام

ترمیم واسه چی؟!

برای ازدواج مجدد که نباید دروغ بگی

باید به خواستگاران آینده بگی باکره نیستی و نباید فریب بدی

🔴و برای تعیین نوع طلاق باید باید باید بگی که باکره نیستی وگرنه طلاقی بینتون صورت نمیگیره و همچنان به شوهرت محرم می مونی و در نتیجه به شوهر بعدی هم محرم نخواهی شد

اگر بگی باکره هستم طلاق بین شما از نوع باکره بودن خوانده میشود و در نتیجه با خواندن این نوع طلاق  به شوهرت نامحرم نمیشوی

دروغ نگو هیچوقت

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

براش مهم نیستم منو نمیخواد اولویتش نیستم نمیدونم چشه تاحالا بارها دربارش باهاش حرف زدم ولی تغییری نک ...

البته برای دادگاه باید برگه پزشک قانونی ببری

برای سلامت بکارت

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌