2777
2789
عنوان

برای نهار فردا چه غذایی درست میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 42 پست
شهر ما که گرمه ظهر جایی نمیریم؛یه چیز راحت درست کن ساندویچی باشه

کجایی که گرمه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قراره جای برید که سرد بشه ؟شب احیا هست رمضان نهایت اگه کسی بره بعد افطار میرن دیگه ما که خودمون دو تا بچه کوچیک داریم هوا هم سرده هر دو هم مریض هیج جا نمیریم الان ۳ ساله هیج جا نمیریم بخاطر بجه هام معمولا تو حیاط با خانواده شوهرم کباب میکنیم که اونم که هنوز معلوم نیست چند شب پیش شوهر من تو حیاط کباب کرد همه خوردن الان کسی حرکتی نمیکنه بیاید همچین کاری کنیم اکثرا صبر میکنن شوهر من براشون انجام بده😐یا کار شوهر منه یا شوهر خواهر شوهرم بقیه فقط واسه خوردن میان 😕اصلا کسی با کسی هماهنگ نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مگه قراره جای برید که سرد بشه ؟شب احیا هست رمضان نهایت اگه کسی بره بعد افطار میرن دیگه ما که خودمون ...

اره میریم کوه و جنگل.

روزه نمیگیریم ما

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
لبخند هم ممنوعه

فکر کن تاپیک سیزده به در و ناهار ممنوع کنن 🤣🤣🤣🤣

اره میریم کوه و جنگل. روزه نمیگیریم ما

ما هم روزه نیستیم ولی خب نمیدونم کسی تو شهر میره بیرون یا نه ما خودمون به جز ماه رمضان هوا سرده بچه هام هم مریض هستن جای نمیریم خب اگه آتیش روشن کنید خب سخت که نیست برنج هم می تونی روش گرم کنی من مادر شوهرم بیرون رفتنی قبلا کوفته هم درست میکرد که سردش هم خوشمزه هست ناهار کوفته میخوردیم شام کباب درست میکردیم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

روز ۲۱ ماه رمضونه🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ماکارونی ببرباپلوپز اونجادرست کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه