2777
2789
عنوان

چطوری بعضی از هم سنام اینطورین

233 بازدید | 15 پست

من 17 سالمه ولی بعضی از همسنام خیلی رفتار و اندام زنانه دارن

بیشتر از مامانم حتی 

پس من چرا عین دختر ۱۲ ساله ست هیکلم منم می‌خوام اونطوری باشم😂😭

چاق تر بشم میشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم 17 سالمه با پارتنرم میشینیم فوتبال بازی میکنیم هرکی برنده شد بستنی تو یخچال برا اونه😐😂

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

دیشب بحث همین بوو باورشون نمیشد من ۷۷ ام و دخترافامیل  ۸۲،ازبس اونا تپل و درشتن و زیاد آرایش میکنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

با همین الگو ها  دهه هشتاد یا شکل دهه شصتیانا دقت کرده باشین دهه هفتاد یا بیبی فیس ترن

آره دقیقا، حالا من دهه هفتادی نیستم ولی خواهرم دهه هفتادیه خدایی خیلی بیبی فیسه

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

هرآدمی باید متناسب سنش رفتار کنه اینکه یه دختر نوجون مثل یه خانوم سی یا چهل ساله رفتار کنه برا من یکی که اصلا جذاب نیس 

از لحاظ اندام هم که به هورمون و ژنتیکشون مربوطه خودت رو بخاطرش اذیت نکن

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون

منم همسن تو هستم...و میتونم بگم ورزش و نوع غذا و مکمل ها خیلی تاثیر داره...ولی از یه طرف به ژنتیک هم بستگی داره.....الان من خودم هر جا میرم فکر میکنن من 25 اینا سنمه...  البته فکر کنم بخاطر قدمم هم باشه

فکر کنم برای من اینطور نیست چون عادتمم منظم نیست  چیا بخورم بره بالا

فکر کنم ژنتیکیه منم اینطور بودم و هستم. تقریبا لاغرم، البته من بر خلاف شما خوشم نمیاد اونطور باشم. باز تو نت بخون ببین