2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتینگ دختر پسری چیه؟  چرا کنسله؟

چرت پ‌پرت میگم 

میتینگ به جمع شدن دختر و پسر میگن 

مثل مهمونی 

یا جو خیلی ساده 

آخه واسه چی کنسل باشه 

الان خیلیا عادیه 

هر چند برای من دوست ندارم یکم

جلسه، گردهمایی، تجمع یا میتینگ به یک قرار دو یا چند نفر گویند که به دور یکدیگر جمع می‌شوند و در مورد ...

اوه مای گاد

بعدآخه یکی نوشته کنسله

پس این دورهمی ازاون دورهمیهای کنسل کنه احتمالا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نه همگی میرن گردش  ولی می‌خوام بدونم کسایی که رفتن تجربشون چیه  این جلسات برای مخ زنیه؟

بنظر من ک بعضیاش شاید ولی همشون ن الا پسرخوذ من با دختر پسرا دانشگاه میرن گردش ولی میگ هیچ هدف نظری ندارم فقط دوستانه .حاله نمی‌دونم چقدر واقعیت دارع

میتینگ همون پارتیه. سطح داره. گاهی فقط دور هم جمع میشن میگن میخندن مافیا بازی میکنن. گاهی بزن و برقص. گاهی مشروب و روان گردان. گاهی اردوهای شمال و چند روزه و اینا. به ندرت توی ایران ارتباط جنسی گروهی. 

به همه اینا میگن میتینگ

حالا سطحشو مشخص کن🙃

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز