2821
2789
عنوان

دارم میمیرم

165 بازدید | 12 پست

با خواهر شوهرام دعوام شد شروع کردن ب توهین کردن و فحش دادن اصلا نمیدونستم چیکارکنم بغض کرده بودم و ترسیده بودم ب شوهرم زنگ زدم گفتم بیا فک کردم الان میاد میگه چیشده ولی اومد از در که من و بزنه گفت حق نداری با خواهرام دعوا کنی هرچی گفتین بهش حقشه من جمع کردم بیام خونه بابام شوهرم گف اگ رفتی دیگ برنگزد ک خواهرش گفتن دادش بزار بره بهتر منم با گریه اومدم خونه بابام اینقدر گریه کردم دارم میمیرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعوا سر چی بود و کجایی هستی

تهران عزیزم … من داشتم با گوشی حرفرمیزدم بچم  چهارماهشه خواب بود بیدار شد ب گریه گفتم بغلش کنید تا تلفنم و تموم کنم گفتن وظیفه ما نیس بچه تو رو بگیریم

تهران عزیزم … من داشتم با گوشی حرفرمیزدم بچم  چهارماهشه خواب بود بیدار شد ب گریه گفتم بغلش کنید ...

خیلی بی شعورن اما کوتاه نیا چون شوهرت هم پشت نیست نمی بایست دعوا می شد حالا که شده نرو تا بیاد سراغت ببین بری خودت تمامه سوار سرت میشن خانواده ات پشتت هستن؟

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز