2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم خدایا چرا چرا چرا

273 بازدید | 26 پست

امشب همه بچهای اکیپ اومدن بیرون جز اون ما ی هفته اس کات کردیم ؛ یکی از بچها گفت چرا اون نیومده، من فک کردم چون من هستم و کاتیم نیومده ، رفیقشم گفت نه با رلش رفته بیرون اون یکی هم گفت هیس هیس این میشنوه قلبم داره وایمیسته چجوری میتونن اینقدر پست باشن چجوری ؟؟؟ شاید چون راضی به رابطه نشدم منو نخاست 💔😔

اداشونه. نقشه کشیدن جلو تو این کارو کنن. دستشون تو ی کاسس

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف از عمر گران مایه! 

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد. 

اگ بخاطر رابطس همون بهتر ک رفت  بخاطر چی ناراحتی  خدا اونو ازت دور کرده ک ابرو تو خونوادت حفظ بشه 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم