cheshmkhomar مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 7377 عنوان BBکرم کالیستا آبی 712 بازدید | 4 پست سلام من یه بی بی آبی کالیستا گرفتم تعریفش رو شنیدم میگن خیلی خوبه حالا من از عمده فروشی گرفتم ۱۱۰تمن خواستم بپرسم ببینم کسی استفاده کرده ؟چطور بوده راضی بودین ؟ 1403/01/11 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_____eli_____ عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3338 عزیزم کالیستا بی بی کرم نداره اون ک شما میگی کالیستا بیوتی هس ب نوشته دقت کن کلمه کالیستا روی برند اصلی دوتا ال داره و این برند یدونه دارهمن داشتم خوب بود ولی استفاده نکردم دیگه فارماسی خریدم اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻🦯
cheshmkhomar مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 7377 عزیزم کالیستا بی بی کرم نداره اون ک شما میگی کالیستا بیوتی هس ب نوشته دقت کن کلمه کالیستا روی برند ا ... آره گلم همونه
_____eli_____ عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3338 آره گلم همونه قیمتشم کلا همینه از هر جا بگیری فقط گفتم بدونی اون برند نیس ببین رو پوست میخابه و کاورشم خوبه اگه ب پوستت افتاد بزن من دادمش ب خواهرم رو پوست اونم خوب بود من پوستم چربه واسه اون خشک اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻🦯
cheshmkhomar مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 7377 قیمتشم کلا همینه از هر جا بگیری فقط گفتم بدونی اون برند نیس ببین رو پوست میخابه و کاورشم خوبه ... مرسی عزیزم آره تست کردم خیلی خوب بود