butterfly_stomack مدیر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 عنوان کنکور تجربی و فرهنگیان🙃🤕کنکوریا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 28 پست کسی هست اینجا هدفش فرهنگیان باشههیچی نخوندم تا الان نمیدونم چیکار کنم تقریبا ۲۰روز دیگ هم کنکور داریم😣برای دعوت به مصاحبه هم باید کنکور رو خوب داده باشیم😪موندم چیکار کنم چجوری بخونمشما چه میکنید؟ 1403/01/11 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
butterfly_stomack مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 توعم اگه مشکل سن نداریی سال بعد شرکت کن چون دیه هیچی بهش نمونده اره منم درگیر امتحانات دانشگاهم بود ... نه باید همین امسال تمومش کنمدیگ توانایی پشت موندن رو ندارم
butterfly_stomack مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 من هر صب میگم از امروز هرروزم ب بطالت میگذره💔 وای دقیقا....
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 وای دقیقا.... میخام باهم تو روبیکا بخونیم از فردا؟😔 خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
مغزهستهــزردآلـو عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 963 نه باید همین امسال تمومش کنم دیگ توانایی پشت موندن رو ندارم پس موفق باشی توش امتحاناتتم خوب بده خیلی کمک کننده اس براتون دعا میکنمشماعم برا من دعا کنید🥲
butterfly_stomack مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 میخام باهم تو روبیکا بخونیم از فردا؟😔 بعید میدونم خیلی درس بخونماگر نرم افزار ypt رو داری بیا تو گروه اونجا بخونیم
butterfly_stomack مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 پس موفق باشی توش امتحاناتتم خوب بده خیلی کمک کننده اس براتون دعا میکنم شماعم برا من دعا کنید🥲 مرسی عزیزمالتماس دعا🤍
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 بعید میدونم خیلی درس بخونم اگر نرم افزار ypt رو داری بیا تو گروه اونجا بخونیم چیه برنامه؟؟؟؟ خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4120 کتاب های فرهنگیانو فقط بخونیم امیدی هست؟😔 دینیش که خیلییی کمه کتاب قرائتی هم اسونه اره بابا نترس خدا کمکمون میکنه فقط دوازدهمتو خوووب کار کن وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4120 برای قبولی اینایی که میگی درسته ولی برای دعوت به مصاحبه ۶۰درصد کنکور و ۴۰ درصد منابع فرهنگیان ... ۳۰ هزار نفرو دعوت میکنن با یه تراز متوسط میشه دعوت شد فقط نهایی سرنوشت ساژه خیلییی وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
butterfly_stomack مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 چیه برنامه؟؟؟؟ یه برنامه خارجی۶ واسه مطالعه هستبازار هم داره من از اونجا دانکردمگروه های مختلف درسی هستن واسه رشته های مختلف حالت کرنومتر داره میتونی برنامه ات رو بنوبسی و ساعت مطالعه ات رو هم بزنی اونجابرنامه ی خوبیه اگر نصب کردی بگو اسم و رمز گروه بهت بگم
butterfly_stomack مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 دینیش که خیلییی کمه کتاب قرائتی هم اسونه اره بابا نترس خدا کمکمون میکنه فقط دوا ... کتاب قرائتی رو خوندی؟اونقدر هم آسون نیستا
butterfly_stomack مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 ۳۰ هزار نفرو دعوت میکنن با یه تراز متوسط میشه دعوت شد فقط نهایی سرنوشت ساژه خیلییی کنکوری هستی شما؟تراز متوسط یعنی چه درصدایی حدودا؟
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4120 کتاب قرائتی رو خوندی؟ اونقدر هم آسون نیستا نه من وقت نمیکنم اونارو بخونم دیگه وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4120 کنکوری هستی شما؟ تراز متوسط یعنی چه درصدایی حدودا؟ بلهمن فقط ریاضی و عربیم ضعیفه جامعه و تاریخ و جغرافیا ۸۰/۹۰ میزنماقتصاد ۷۰ فقط فلسفه رو حدودا ۳۰ میزنمروان ۷۰ وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت