یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه پانزده سالتو تموم کردی میتونی شناسنامه آن و عکس دار کنی ولی کارت ملی برای هیجده به بعده
خودم نمیگم. ولی من ۱۵ سالم بود به کارت ملی اقوام کردم و ۱۸ سالگیم اومد. ولی این شناسنامه رو نمیدونم خودم ۱۶ سالگی اقدام کردم ولی اصلش ۱۵ ساله هست خواهر کوچیکم میخواییم اقدام کنیم میخواستم بعد عید میشه
کاربری دست دو نفره حالا اون یکی کامنت گذاش نریزین سر من 🤨😐منم با اون اشتباه نگیرید اون متاهله اکثرن نمیاد سایت
اگه پانزده سالتو تموم کردی میتونی شناسنامه آن و عکس دار کنی ولی کارت ملی برای هیجده به بعده
کارت ملی ۱۵ ب بعده
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
شناسنامه هم از پایان ۱۵سالگی میتونه و بیشتر مواقع هم خود مدرسه بهشون میگه که عکس بیارین مهر کنیم و با همون عکس ها شناسنامه هارو عکس دار میکنند و بیشتر مواقع هم اخر سال نهم هستش اگر کلاس نهمیه حتما بعد عید دنبال کاراش باشین که تابستون به دستتون برسه موقع ثبت نام شناسنامه عکس دار میخوان ازتون