2777
2789
عنوان

جواب آزمایش غربالگری

117 بازدید | 5 پست

سلام خانوما جواب آزمایش غربالگری اول( ان تی) امروز اومده  کسی متوجه میشه جوابش بده یا خوبه ؟ خودم که اینجوری که فهمیدم بده     تو سونوگرافی هم ان تی  ۳.۶ بود  گفت بالاس 

ریسکتون برای تریزووی ۲۱ مثبت شده با احتمال یک به ۷۴ اما بمعنی این نیس که بچه حتما مشکلی داره. حتما دکتر براتون آمینوسنتز مینویسه یا نمونه برداری cvs. منم ریسکم ۱به۷۸ بود با ان تی ۳.  منم  cvs شدم انشاالله جواب امینو برات خوب بیاد. اما بعدش حتما اکو قلب جنین هم انجام بده چون گاهی این ریسک بالا ممکنه بخاطر یه مساله در ارتباط با قلب جنین باشه‌. بازم میگم اینا احتمالاته.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریسکتون برای تریزووی ۲۱ مثبت شده با احتمال یک به ۷۴ اما بمعنی این نیس که بچه حتما مشکلی داره. حتما د ...

خیلییییی ممنون عزیزم  که توضیح دادی   جواب آزمایشات شما که انجام دادی خوب اومد؟

خیلییییی ممنون عزیزم  که توضیح دادی   جواب آزمایشات شما که انجام دادی خوب اومد؟

خواهش میکنم عزیزم. بله برای من جواب خوب بود. بعدش ایندفعه ازمایش الفافیتوپروتئینم ریسک پیدا کرد قبل از انومالیه اون ازمایش مربوط به نخاع جنینه. همش استرس.تا رفتم انومالی و اونم خوب بود ولی اکو قلب دیگه ندادم خیلی خسته بودیم. بعد موقع تولد پسرم متوجه شدیم یه مشکل توی رگهای قلبش داره که فورا عمل شد و خداروشکر تا به امروز که نزدیک سه سالشه هیچ مشکلی دیگه پیش نیومد وخیلی هم باهوش و شیطونه. انشاالله برای شماهم چیزی نیست. برای خیلی ها جواب خوب اومده من اونموقع ها خیلی تو نی نی سایت گشتم و از تو فامیل هم شنیذم که برای خیلی ها ریسک میزنن اما اکثرا سالم هست نی نی.

خواهش میکنم عزیزم. بله برای من جواب خوب بود. بعدش ایندفعه ازمایش الفافیتوپروتئینم ریسک پیدا کرد قبل ...

خدا پسر گلتو برات نگه داره   توکل بخدا دیگه  ان شاءالله هر چی خیره برامون پیش بیاد