من اصلا از دخترهاییب که طرف موقعیت خوبی داره الکی رد میکنن افتخار میکنن رد کردن خوشم نمیاد برای همین ...
اصلا کار درستی نیست فخر فروختن و خودستایی کردن از هر طرف می خواد باشه . چه دختر چه پسر
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
خب خودت تورکی خوبی از شهرت میگی باید مردم شهرهای دیگه انتقاد کنن اونا نظرشون واقعیه حالا هرچی بود خو ...
من اول گفتم همه جا خوب و بد داره . اما یه عزیزی با کاملا منفی قضاوت می کرد منم این عزیزان رو مثال زدم بگم خوب هم داریم
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
کلا دخترهای الان اینجوری شدن خصوصا اونهایب که افتخار در رد کردن خواستکار دارن
استارتر از نمین خواستگار داشتین یا رفتید خواستگاری . این طور که معلومه رفتی خواستگاری درسته
من اول گفتم همه جا خوب و بد داره . اما یه عزیزی با کاملا منفی قضاوت می کرد منم این عزیزان رو م ...
بله درست میگید
متاسفانه منم هیچ خوبی ازشون ندیدم ولی خب خوب و بد همه جا داره
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
فقط تحقیق اساسی کن نمی شه از دور اطلاعات درست رو بدست آورد . این طوری توی تصمیم گیریت دچار اشتباه می شی .