2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رئیس علی دلواری از طرف پدری تورک مغان هست اش از طرف مادری لر بختیاری

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
مغرور  خودخواه  خودرای سبک زندگی هم سنتی

کلیت رو میگید شهرستان نمین رو میگم البته من خودم همیشه اپ هراستانی بنظرم مرکز استان از همه شهرستانهاش بهتره 

اکثر ترکا مامانی هستن یعنی تصمیم گیرنده مادرشونه در اولویت

😂 من اینو تکذیب می کنم به عنوان یه پسر تورک

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
😂 من اینو تکذیب می کنم به عنوان یه پسر تورک

ترکها چجوری هستن الخصوص اردیبل من خودم هیچ وقت ترکی رو نخواستم ونه دوست داشتم یاد بگیرم  اصلا نمیدونم‌چجوری هستن سنتی  امروزی هستن چی هستن 

کلیت رو میگید شهرستان نمین رو میگم البته من خودم همیشه اپ هراستانی بنظرم مرکز استان از همه شهرستانها ...

استارتر خود شما کدوم شهر زندگی می کنی . آیا همه ی افراد اون شهر یه ویژگی رو دارن . 

تکذیب کنی نکنی همین هستن پسرای ترک  ضمخت ،خشک  بچه ننه، تعصب بیش از اندازه .خودرای  ...

کلا دوتا زن تو زندگیشون دوست دارن دخترشون مادرشون

زن خودشون اصن در اولیت چهارم پنجم زندگیشونه

اولویتشون=مادر کار ماشینشون تعصباتشون بچشون و آخریننن همسرشون

لایکم‌ نکنید💖
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز