2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 35 پست
درکت میکنم خیلی سخته خیلی زیاد منم تجریه کردم کار ماهم به دادگاه کشید اما آخرش برگشتم بخاطر بچها

من بچه ندارم ولی زندگیمو دوس داشتم شوهرمو دوس داشتم 

خیلی سختی کشیدم جفتمون 

من بچه ندارم ولی زندگیمو دوس داشتم شوهرمو دوس داشتم  خیلی سختی کشیدم جفتمون

میدونم ولی ازدواج ما سنتی بود اما واسه ما هم چه بی حرمتی هایی نشد شما ی ماه خونه پدرتی من بیشتر از دوسال خونه بابام بودم. امیدوارم هرچی که یه صلاحته همون بشه. میدونم منم خیلی دلتنگ بودم افسرده تر میشدم همش گریه میکردم حستو میفهمم. خیلی حس بدیه بلاتکلیفی. ولی اگه اگه نظر منو بخوای چون بچه نداری بیخیال شو اگه بخواد خودش میاد منت کشی خودتو کوچیک نکن اصلا وابدا. بخدا منم هزاران حرف شنیدم جوریکه که همش میگفتم خودمو بکشم راحت شم. ولی من مجبورا بخاطر بچهام مجبور شدم برگردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی ازدواج ما سنتی بود اما واسه ما هم چه بی حرمتی هایی نشد شما ی ماه خونه پدرتی من بیشتر از د ...

نه برای ما بی حرمتی شد بد هم شد 

نمیدونم چیکار کنم 

جدا بشم از طرف سیاه میشه روزگارم چون مطمئنم ن میذاره برم سرکار ن میذارن کاری بکنمگیر میخان بدن ازدواج کن ازدواج کن همه جور سر کوفت می‌شنوم 

امروز صبح برای شکایت پدرم کلانتری بودم پدرم هیچی نمیگه میگه مشکل وه پیش اومد  مادرم از صبح از ...

وای خدایاااااا اخه مادرت چرا اینا رو میگه😮‍💨 چقدر شرایطت سخت شده از امام زمان کمک بخواه حاجتای منو خیلیاشو داده 

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

خودش فقط باید کمکم کنه ی معجزه بشه  خدا فقط کمکم کنه

انشالله عزیزم توکلت به خدا باشه 

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍