سلام دوستان من
من حدود سه سال پیش با یه آقای آشنا شدم دوست شدیم بعد یک سال پیشنهاد ازدواج داد و من قبول کردم خیلی بهش علاقه داشتم خیلی
توی اون سه سال فراز نشیب زیاد داشتم ولی بلاخره خانواده همو دیدن آشنا شدن و نامزد کردیم . ۵ آبان عروسی مون بود. من چند وقت پیش پیج اینستا داشتم عکس عروسی مونو گذاشتم پروفایل و از اول با اینستا مشکل داشت خودش اصلا نداره منم اینو میدونستم و اشتباه کردم و نصب کردم . سر ی موضوعی اسفند ماه دعوامون شد بهم فش داد منم بهش فش دادم بعد اون قرار هم بود دو روز برم خونه مامانم اینها من برای مهمونی اومدم خونه مامان اینها ن قهر گفتم آشتی میکنم دیگ بعد تا من رسیدم خونه مامانم پروفایل گذاشت طلاق منم بلاک کرد بعدش با پدرم مادرم چند روز بعد برگشتم در باز کرد شروع کرد داد بیداد دختر عکس لختی گذاشته در صورتی ک عکس عروسی بود پاشد داد بیداد کرد جلوی پدر مادر خودش و من طلاق طلاق طلاق مارو از خونه داشت بیرون میکرد ک با بابام دعواشون شد شروع کرد کتک کاری پدرم رفت شکایت کرد گوشش توی دعوا بالاش پاره شد بود الان حالم واقعا خرابه اصلا نمیدونم چیشد چرا اینجوری شد اون بعد اون همه عشق عاشقی اصلا حالم خوب نیست و نمیدونم با کی صحبت کنم
حالم واقعا بدهه