2777
2789

ما خانواده مون سگ مذهبن😂😂😂😂 در نتیجه راحت نیستم باهاشون یه سلام و احوال پرسی با اسم صداشون میکنم یه سری خونه عمه ام اتفاقی ( نه از عمد) چشمم خورد به پسر عمه ام مامانم همونجا میخواس خون ب پا کنه!

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
چ فرقی میکنه. پسرای ما متاهلن .ولی باز راحتیم. بگم بخندی.دیشب پسر داییم و زنش اومدن عید دیدنی خونم ...

😶 وای من اگه باشم اصلا نمیتونم تحمل کنم شوهرم داره دختر فامیلشو می بوسه باهاش قهر میکنم 😂💔

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب که زنشون با جنبه هستن و ناراحت نمیشن فامیل ما اینکار کنن فوری حرف در میاد

نه بابا زناشون عالین.

نوه خاله مادرم با زنش ک دوست بود .

زنش منو تو اینستا پیدا کرده بود باهم میرفتیم بیرون.

البته خب میدونن که ماها مثل خواهر برادر بزرگ شدیم

😶 وای من اگه باشم اصلا نمیتونم تحمل کنم شوهرم داره دختر فامیلشو می بوسه باهاش قهر میکنم 😂💔

وا چرا😂😂

ما همو بغل هم مبگنیم بهم تکیه هم میدیم زناشون اصلا براشون مهم نی 

خودمم همینطور

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                

میدونم حق داری.

ولی خب دیگه زناشون میدونن و میشناسن مارو .منظورم اینه ک قبل ازدواج قشنگ از خاطرات تعریف کردن.منم بیشتر پشت زناشونم 

وا چرا😂😂 ما همو بغل هم مبگنیم بهم تکیه هم میدیم زناشون اصلا براشون مهم نی  خودمم همینطور

مثلا یهو رو بوسی کنم بغلشون کنم کپ کنن😂🤣🤣

بچگی خیلی صمیمی بودیم الان خشک شدن منم دیگه هر طور رفتار کنن همون طور رفتار میکنم 

من دختر عموهای پدرم هنوز بابام و میبینن بقلش میکنن

ماها فامیلای دورمون ک رفت و امدونم زیاد باشه هم همینطوریم روبوسی دس دادن داریم

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔