2777
2789
مثلا یهو رو بوسی کنم بغلشون کنم کپ کنن😂🤣🤣 بچگی خیلی صمیمی بودیم الان خشک شدن منم دیگه هر طور رفت ...

نه  کوچیک بزرگ نداریم برامون فرقی نمیکنه دس میدیم روبوسی میکنیم

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
وا چرا😂😂 ما همو بغل هم مبگنیم بهم تکیه هم میدیم زناشون اصلا براشون مهم نی  خودمم همینطور

برای ما این چیزا عادی نیست .. 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مثلا اگه اسم پسر خالت محمد باشه میشه  خاله زا محمد 🧐

بله اتفاقا دارم خاله زا محمد 😂😂 کلا با مجردا اصلا صحبت نمیکنم فقط به پسر خالم سلام میدم و یه احوال پرسی و تمام .

عمو و خاله زا رو برای متاهل ها به کار می برم 😂

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

میدونم حق داری. ولی خب دیگه زناشون میدونن و میشناسن مارو .منظورم اینه ک قبل ازدواج قشنگ از خاطرات ت ...

آهان .. تو خانواده ما صحبت میکنن ولی دست و روبوسی و اینا قفله

آهان .. تو خانواده ما صحبت میکنن ولی دست و روبوسی و اینا قفله

خب خانواده ها با هم فرق دارن.

برای ما اصلا عجیبه اینکه خانواده ها رسمی باشن .

صحبت چیه ما صحبت عادیمون انقدر کل کله ک اخرش دعوا میشه🤣

خب خانواده ها با هم فرق دارن. برای ما اصلا عجیبه اینکه خانواده ها رسمی باشن . صحبت چیه ما صحبت عاد ...

بله درسته ما چون خونواده مذهبی داریم در حضور این افراد بیشتر رعایت میکنیم 🌱😊