2821
2789

منم اینجوری شدم چند ماهه ولی دکتر نرفتم نمیدونم چرا اینجوری شدم من وقتی دراز میکشم یه حالت قلنج مانند میاد سراغم انگار مهره ها جا نیفتن بعد دردم اروم میشه من ۲۲ سالمه تو چی

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم همسن تویم

😭😭😭😭😭از الان باید کمر درد بکشیم پیریمون چی میشه خدا میدونه

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

الان دارم میرم دکتر  دیشب خواستم کفشم بپوشم کمرم تیر کشید گفتم فایده نداره

رفتی میشه مشکل منم بگی ببینی چی میگ شرایط دکتر رفتن ندارم من الان🥺❤️

اره والا 😭

متاهلی؟

نه

من متاهلم

نه من نیستم من کارم سبک بود یهو سنگین شد اینجور شدم

من ی بار تصادف داشتم ولی دکتر گفت مشکلی نیست الان میخوام پول جمع کنم برم ام ار ای بدم 

نه من نیستم من کارم سبک بود یهو سنگین شد اینجور شدم

سلام خوبی رفتی دکتر 

چی گفت

عزیزم نخواستم تاپیک اون جوابت بدم 

من خودم فارس نیستم 

ریشه یه شهر دیگ دارم .منظورم بود اون کفشا رو با لباس محلی که منجوق و این چیزا داره میپوشن اینجا حتی خیلی خانوما هستن طلای سنگین میندازن با لباس محلی میگن رسم شهرمون هست ولی شهرهای بزرگ نمیپسندن .قصدم توهین نبود .اگ گفتم فارس منظورم بود لباس محلی شهری رو ندارن 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز