2821
2789
عزیزم نخواستم تاپیک اون جوابت بدم  من خودم فارس نیستم  ریشه یه شهر دیگ دارم .منظورم بود ...

اهان چون واقعا حس ناراحتی گرفتم اخه من فارس نیستم و اون کفش سلیقه من هم نبود اما دوست ندارم تو ذوق کسی بزنم چون سلیقه ای هست

اهان چون واقعا حس ناراحتی گرفتم اخه من فارس نیستم و اون کفش سلیقه من هم نبود اما دوست ندارم تو ذوق ک ...

نه من شمالی هستم .خودش دعوا شروع کرد 

اولش گفتم قشنگ نیست گفت تو پول نداری حسودی نمیتونی بخری 😐از اونایی هستی که زن خوشگل ببینی میگی زشته 😅در مورد کمر دردت هم حتما دکتر برو .یوقت خدای نکرده دیسک نباشه 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پدر منم درد کمر زیادی داشت طوری که کارهای روزمره براش واقعا سخت شده بود. بعد از مراجعه به دکتر زاهد ملک محمدی ایشون دلیل درد تشخیص دادن و درمان مناسبی برای پدرم تعیین کردن و الان بعد گذشت 6 ماه حالشون کاملا خوبه.

من چند ماه از سیاتیک رنج می‌بردم و کلی دکتر رفتم، اما هیچ‌کدوم جواب نداد. وقتی پیش دکتر  مهرداد طاهری رفتم با چند جلسه اوزون‌تراپی خیلی بهتر شدم و الان دیگه درد ندارم. خیلی راضی‌ام و به بقیه هم پیشنهادش می‌کنم