2777
2789
عنوان

عجیب ترین و چندش ترین چیزی ک خونه کسی دیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 59 پست
بعله ولی میتونم نظرم رو بزارم و رد بشم برم به هرحال تبادل نظر هست شاید یکی پیدا شد حرف من به دردش خو ...

بله صحیحه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بهمون یاد دادن در مورد دیگران غیبت نکنیم ولی بهمون یاد ندادن اگه از جمع خوشمون نیومد اون جم ...

حق تا ابد👏👏👏

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
پدر و مادر ما بهمون یاد دادن وقتی نون و نمک خونه ای رو خوردیم پشت سر صابخونش صفحشو نزاریم  بهش ...

خدا حفظشون کنه خوشم اومد از منطق حرفتون

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
اون آدم یا تمیز باشه یا دعوت نکنه شمام اگه خوشتون نمیاد خب نیایین تو هرتاپیکی کارت دعوت ک نفرستاده

والا دمت گرم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
پس چیه  وجدانی درسته کسی به خاطر آدم چند ساعت در حال پختن و شستن باشه آدم دنبال آتو برا مسخره ...

خب خوشت نمیاد عزیزم نیا 😐

اون آدم یا تمیز باشه یا دعوت نکنه شمام اگه خوشتون نمیاد خب نیایین تو هرتاپیکی کارت دعوت ک نفرستاده

تایپکت های نی نی سایت ارث بابای کسی نیست 

بالای این سایت رو بخون نوشته تبادل نظر 

نظر میتونه مثبت باشه میتونه منفی باشه 

کسی که تایپک میزنه باید تحمل شنیدن نظر مخالف رو داشته باشه کسی هم نمیتونه مانع کسی بشه که نظر نده من نظرم رو گفتم و توهینی توش نبود قرار نیست بابت انتقادی که آدم میکنه توبیخ بشه 

تایپکت های نی نی سایت ارث بابای کسی نیست  بالای این سایت رو بخون نوشته تبادل نظر  نظر می ...

اره ولی ن اینکه از بابات بشینی تعریف کنی تو الان داری ب بابای همه ی ما توهین میکنی ریپ نزن جواب نمیدم

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
من نظرم رو گفتم رد شدم ولی پشت سر هم ریپلای شدم 

عزیزم اینجورتاپیکا جنبه سرگرمی داره ن مسخره کردن😐😐