2777
2789

عجیب ترین و چندش ترین  چیزی که خونه کسی دیدین چی بوده هرچی بود قبوله 😂😂😂😂فقط شستن صورت یا مسواک زدن تو سینک رو نگین خیلی تکراری شده 😂😂

من خودم یسری خونه یکی از فامیلامون دعوت بودیم رفتم اشپزخونه اب بخورم دیدم دمکش قابلمه شلواره خودمو زدم دلدرد موقع شام دهن نزدم😐😐😐

یکیم ی جایی بودیم طرف بچش حالش بد بود یهو تا میخاست بالا بیاره کاسه رو گرفت زیر دهن بچه😑😑😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید کاسه رو می‌گرفت دیگه 

رو زمین بالا میاورد که بدتر بود 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

خب باید کاسه رو می‌گرفت دیگه  رو زمین بالا میاورد که بدتر بود

بنظرم حال بهم زن بود ازاونموقع دیگه تو‌کاسه چیزی نمیخورم😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
اه😑😑😑😑

حالا بعدش گوجه سبز شست اورد گذاشت جلو ما🤮

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

حالمو بد کردید🤢

یکی بود وضعیت سطحی خونشون خیلی تمیز بود یه لیوان برداشتم اب بخورم بوی ماهی میداد اهه اخر سر صاحبخونه اومد لیوانو بشوره بدون مایع ظرفشویی و اسکاچ یه اب زد روش گذاشتش بالا و اون چیزی که دیدم بعد از شام بود تمام اون چیزی رو که خورده بودم خونشون شبش اومدیم خونمون بالا اوردم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نصب دندان مصنوعی توی دهان جلوی همه

وای خیلی چندشه ما ی همسایه داشتیم بقالی داشت بچه بودم منو میترسوند دندوناشو میداد عقب جلو😑😑