2777
2789

زوده

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۳ سالمه و ی بار طلاق گرفتم،۳ماه بعد طلاق ازدواج مجدد کردم.الان ۳سال میگذره.‌‌

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

من همین سنا بودم که ازدواج مجدد کردم....شاید زود بود ولی شاید اگه صبر می کردم کسی که شرایطش مثل همسرم باشه سر راهم دیگه قرار نمی گرفت....بستگی به مناسب بودن طرف داره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

گلممم سن نقش مهمی نداره نسبت به اینکه تو با چه کسی وارد زیر یک سقف میشی 

تو یک بار تجربه کردی 

و ضربات انتخاب  تون را فهمیدی 

انچه مهم هست سازگاری 

تفاهم و گذشت  هست 

که معمولا هر چه قدر سن بره بالا در برخی افراد این فاکتور ها که گفتم بیشتر میشه 

زوده فعلا ازدواج نکن دلیل ات برای ازدواج دوم چیه؟ وقتی یه ازدواج ناموفق داشتی؟ (البته من کلا فلسفه ...

منم دوست ندارم کلا هیچ وقت ازدواج کنم پنج ساله جدا شدم کلا همه رو رد کردم اما کلا خواستم نظر شمارم بپرسم 

منم ۲۳ سالمه و ی بار طلاق گرفتم،۳ماه بعد طلاق ازدواج مجدد کردم.الان ۳سال میگذره.‌‌

سلام عزیزم

ببخشید شما از ازدواج مجددتون راضی هستید

از جدایی پشیمون نشدید هیچوقت

واینکه چطور با وابستگی کنار اومدیدو تونستید خاطرات مشترک رو فراموش کنید

من همین سنا بودم که ازدواج مجدد کردم....شاید زود بود ولی شاید اگه صبر می کردم کسی که شرایطش مثل همسر ...

عزیزم میشه شماهم تجربه تون بگید ممنونم میشم

کامنت من رو بخونید قبل از همین کامنت گذاشتم ...