2777
2789
سلام عزیزم ببخشید شما از ازدواج مجددتون راضی هستید از جدایی پشیمون نشدید هیچوقت واینکه چطور با ...

سلام گلم،هره خیلی راضیم و همیشه خداروشکر میکنم.من اونموقه هم از جدایی پشیمون نشدم،و ب خودم فهموندم ک اشتباهی عاشق ی ادم شدم ک لیاقت منو نداره.با این حرفا دلمو سنگ کردم و پاگذاشتم رو حرفاش ک میگف بیا ازاول شروع کنیم.تموم کردم همه چیو با اینکه چشمش مونده بود رومن..باورش نمیشد فک میکرد بازپن برمیگردم..درس بعد اینکه عده تموم شد ازدواج کردم خیلیم راحت😍😂هیچ مشکلی نبود

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

عزیزم میشه شماهم تجربه تون بگید ممنونم میشم  کامنت من رو بخونید قبل از همین کامنت گذاشتم ...

بله عزیزم راضیم خیلی....هیچ وقت هم پشیمون نشدم....خاطرات گذشته هم با گذشت زمان فراموش که نه ولی بی اهمیت میشن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم،هره خیلی راضیم و همیشه خداروشکر میکنم.من اونموقه هم از جدایی پشیمون نشدم،و ب خودم فهموندم ک ...

چه مدت بود که ازدواج کرده بودید؟

من همش فکرمیکنم اگه یه روز ازدواج مجدد کنم همش به یادش باشم همش مقایسه کنم و حتی اینکه موقع رابطه یادش باشم

من شدیدا احساساتی هستم و الان هم با همه مشکلاتی که داریم دائم بیاد خاطرات خوبمون هستم و دارم گریه میکنم....

تنها خوبی که داشت این بود که محبت و توجه داشت خیلی ...

ولی خب مشکلات اخلاقی و خانوادگی و ... ایناهم داره

بله عزیزم راضیم خیلی....هیچ وقت هم پشیمون نشدم....خاطرات گذشته هم با گذشت زمان فراموش که نه ولی بی ا ...

ما عشق و دوست داشتن زیادی بینمون بود میترسم نتونم فراموش کنم😭

دارم دق میکنم این روزا....

از طرفی دیگه تحمل ادامه زندگی باهاش رو نداشتم ...

چه مدت بود که ازدواج کرده بودید؟ من همش فکرمیکنم اگه یه روز ازدواج مجدد کنم همش به یادش باشم همش مق ...

ما۴سال دوس بودیم هرروز همو میدیدیم اونقد عاشقم بود بحاطرم هرکاری میکرد جلوخانوادش وایساد و اومد خاستگاری ۲۳سالش بود منم۱۸،ولی خانوادش روانیه تمام معنابودن ک دیگ خودشم کم اورددهن بین شد دیگ نمیشد ادامه بدیم..۶ماه بعد عروسی طلاق گرفتیم ن مهر خاستم ن چیزی...اخراش اذیتم کردن دوباره..فرار کردم رسما...بعد ک ازدواج کردم عروس شدم دوباره،خبرشم رسید گوشش.اخه میگف طلاق بگیری میمونی خونه.خداروشکر خداروشکرررر خیلی خوشبختم و ازهمه چی راضیم الحمدالله الان میفهمم عشق واقعی ینی چی...شوهر اگ واقعا زنشو بخاد نمیذاره کسی بهش بگه بالا چشتت ابروعه...مث شوهرالان من😍اصلا نترس هیچی نمیشه همچین عشقش هز دلت میره و نفرت جاشو میگیره ...

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

منم ۲۳ سالمه و ی بار طلاق گرفتم،۳ماه بعد طلاق ازدواج مجدد کردم.الان ۳سال میگذره.‌‌

ببخشید اگ فضولی نیست میشه بپرسم چرا ازدواج اول جدا شدین

کنم۲۳ سالمه یکساله ازدواج کردم الان بشدت پشیمونم 😞

الان که سنت کمتر هست موقعیت های بیشتر و بهتری برات پیش میاد هرچی سنت بالاتر بره شانس ازدواج دوباره و خوب کم کمتر میشه برات اما عجله ای هم تصمیم نگیر همه ی جوانب رو بسنج اگر به معنای واقعی انسان و شریف هست ردش نکن

الهی گاهی نگاهی 
ممنون از حرفای خوبت دعا کن برام 🙏🌷❣️

عزیزم ایشالا هرچی برات خیره همون اتفاق بیفته الهی خوشبخترین شی و اینده خوبی داشته باشی گلم.میشه برام دعا کنی این ماه باردارشم🥲