2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بارداريمم نا خواسته بود شايد يذره منتظر ميموندم الان واسم راحت تر بود😞

این کلمه ی ناخواسته اصلا کیمه ی خوبی نیست.

بچه نعمته برکته خواسته یا نا خواسته نداره که.

اتفاقا توی سن کم مادر میشی و خیلی بیشتر لدت می بری. چ.ن فاصله سنیت کمه با بچه ات.

من که همش به خاطر درس و کار و مستاجری بچه دار شدنم رو به تاخیر انداختم و الان پشیمونم. اما فکر کنم حالا من باید منتظر باشم. فعلا خدا نمیخواد که مادر بشم.

کاش همون سال اول اقدام میکردم. حیف...

این کلمه ی ناخواسته اصلا کیمه ی خوبی نیست.بچه نعمته برکته خواسته یا نا خواسته نداره که.اتفاقا توی سن کم مادر میشی و خیلی بیشتر لدت می بری. چ.ن فاصله سنیت کمه با بچه ات.من که همش به خاطر درس و کار و مستاجری بچه دار شدنم رو به تاخیر انداختم و الان پشیمونم. اما فکر کنم حالا من باید منتظر باشم. فعلا خدا نمیخواد که مادر بشم.کاش همون سال اول اقدام میکردم. حیف...

چند سالته و چند ساله که ازدواج کردی

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
این کلمه ی ناخواسته اصلا کیمه ی خوبی نیست.بچه نعمته برکته خواسته یا نا خواسته نداره که.اتفاقا توی سن کم مادر میشی و خیلی بیشتر لدت می بری. چ.ن فاصله سنیت کمه با بچه ات.من که همش به خاطر درس و کار و مستاجری بچه دار شدنم رو به تاخیر انداختم و الان پشیمونم. اما فکر کنم حالا من باید منتظر باشم. فعلا خدا نمیخواد که مادر بشم.کاش همون سال اول اقدام میکردم. حیف...

عزيزم نگران نباش به وقتش مياد منم دانشجو ام خودم اين ترم مجبور شدم مرخصي بگيرم 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
گلرو اینقد میترسی چرا طبیعی نمیاری

واي اونو كه ميميرم قطعا 

الان هم دكترمو خيلي قبول دارم هم بيمارستان عالي دارم ميرم ٢روزه دارم زار ميزنم چه برسه به طبيعي 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻