2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 88 پست
برو خداروشکر کن فردا نی نیت دنیا میاد ..من که چهار ماهه هر شب کابوس میبینم فکر کن هنوز 5ماه دیگه مونده😢😢😢😢😢😢😢

عزیزم خودت بهتر از من میدونی که استرس برای نی نیت خوب نیست

از تک تک روزهات لذت ببر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خداروشکر کن فردا نی نیت دنیا میاد ..من که چهار ماهه هر شب کابوس میبینم فکر کن هنوز 5ماه دیگه مونده😢😢😢😢😢😢😢

انشاالله سالم و سلامت بغلش ميكني منم كلي روز شماري ميكردم اما از جمعه حالم بده

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
عزیزم نگرانی نداره.میری اتاق عمل که دوتایی با بچه ت بیاین بیرون .اتفاقن خیلی شیرین هم هیت.اللهم صل علی محمدوال محمدایشاالله حس جدید مبارکت باشه

مرسي عزيز دلم

به این فک کن که فردا نینیتو بغل میکنی , لباس تنش میکنی میاریش خونه, به اینکه فردا چه روز قشنگیه برات فکر کن, فکرای منفی ام بزار کنار, برای همه ی منتظران نینی هم دعا کن, پیشاپیش یه عااالمه بوس به روی ماه نینیت.

وای بچه ها تو رو خدا برای من دعا کنید.سر زایمان دعا مستجابه.دعا کنید خدا به منم یه بچه ی سالم و خوب و صالح بده.

انشاالله 🌹🌹

همش ميگم اگه يه چيزيم بشه شوهرم چي ميشه☹️خيلي بهش وابستم

خب خدانکنه. به چیزای خووووب فکر کن به اینکه فردا سه تایی میشین و محبتتون خییییلی بیشتر میشه. عزیزم چیزای خوب و خوشحال کننده رو جذب کن دختر گل. صلوات بفرست حدیث کسا بخون دعا کن. انشاالله که به خیر و خوشی تموم میشه

همسنیم عزیزم😢😢😢😢😢 منم میترسم ولی هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.....فوقش یه ترسه که تموم میشه...دارم خودمو دلداری میدم😂

آخه بارداريمم نا خواسته بود شايد يذره منتظر ميموندم الان واسم راحت تر بود😞