2777
2789

سلام خانوما

من پریودم منظم نیست آخرین بار ۲۵ بهمن پریود شدم

۲۸ اسفند بی بی چکم منفی شد

۵فروردین دوباره بی بی چک گذاشتم مثبت شد فرداش رفتم آز دادم عدد بتام ۲۸۳ بود دکترم گفت باید تکرار شه ۴۸ ساعت بعد آز دادم شده بود ۶۸۷ 

به نظرتون الان هفته چندم؟

از روی اولین روز آخرین پریود امروز میشه ۶ هفته و ۳ روزم ولی آخه بتام خیلی پایین بود🤔

یه هفته دیگه برم سونو قلب دیده میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته دیگه برم سونو قلب؟

من  ۶ هفته ۷ روز بودم سونورفتم دکترم گفت ی ضربان ضعیف میشنوم بد ۸ هفته ۵ روزم رفتم سونو قلب ک تشکیل شده بود خوب بود ‌‌‌‌‌. به نظرم بمون ۸ هفته برو سونو ک دیگ استرس چی نباش..

چون هفتت رو نمیدونی از عدد بتا هم میتونی کمک بگیری. عدد بتا مغمولا هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشه که البته برای شما رشد تقریبا سه برابر داشته. معمولا بتا بالای۱۵۰۰ تازه ساک بارداری دیده میشه. توی یه مقاله خوندم که وقتی بتا بین ۱۱هزار تا ۱۳هزار باشه ضربان قلب دیده میشه. پس حساب کن ببین کی بتات به این حدودا میرسه. اینطوری مطمئن تره با توجه به پریود نامنظمی که داشتی.