2777
2789

سلام دخترا ۲۰ فروردین تولد نامزدم هست و سال اول هست ک عقد کردیم من از طرفی اصلا دلخوشی از ایشون ندارم و از طرفی هم ایشون روز زن برای من کادو گرفتن ولی من حتی روز مرد بهش تبریکم نگفتم الان برای تولدش چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم یه کادوی مناسب بگیر و تبریک بگو شاید اینجوری رابطتون هم بهتر شد، برای کادو هم میتونی یه ساعت شیک مردونه براش بگیری، پلاک زنجیر با اول اسم خودش هم گزینه عالی ایه

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
اخه شما ک نمیدونید با من چیکار کرده😔

خب چون کادو گرفته بوده توام باید میگرفتی بیخیال الان جبران کن

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
چون اصلا بهم زنگ میزنه مگر هفته ای ی بار دیر میاد دیدنم بیرونم تا حالا منو نبرده 

چند ماهه عقدین؟بعضیا بلد نیستن باید یادشون بدی

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^