2777
2789
عنوان

راه چاق شدن تضمینی

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست
سویق  فقط از پیج سورنا فود بگیر.خودشم مشاوره میده

گرفتی خودت؟خوب بوده؟

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

گرفتی خودت؟خوب بوده؟

اره من از ۳ تاپیج گرفتم اونا بدک‌نبودن.ولی سورنا فود واقعا موادش تازه هست‌خودش مشاوره میده.ولی اگه واقعا میخوای جواب بگیری ۳ ماه استفاده کن.من مدام استفادا نکردم الان تصمیمم جدیع ولی اون موقع ک استفادع کردم ریزش موهامم کم شد.ناخونمم سفت شد.ب نظرخودم چاقی صورتشو ک اسفاده کردم منافذ پوستم جمع شد

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من از ۳ تاپیج گرفتم اونا بدک‌نبودن.ولی سورنا فود واقعا موادش تازه هست‌خودش مشاوره میده.ولی اگه و ...

ع پس خداروشکر منم میخرم از همین 

بعد چ سویقی و خریدی؟

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

من چاقی صورت.مکمل مخصوص.حریره بادام.سویق بنه.گرانولا

مرسی عزیزم

عزیزم من  هر راهی رو بگی امتحان  کردم بعضیا جواب ندادن ولی بعضیا جواب دادن اما باز گشت داشتن ولی از یه عطاری مکمل چاقی گرفتم بی نظیر بود ۱۵ کیلو چاق شدم و طبق دستور تدریجی کمش گردم از ۱۵ کیلو فقط ۴ کیلو بازگشت داشت خدا  رو هزار مرتبه شکر به نتیجه ایدال رسیدم شمارش رو میدیم فقط حواسط باشه قرصه رو بگیر معجون هم داشت ولی معجون ضعیف بود

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    صد در صد چاق میشی و عالیه بدون عوارض فقط اگر مشکل کبد و کلیه داشتی هیییچ وقت هیچ گونه قرص یا گیاهی رو بدون مشورت پزشک مصرف نکن

التماس دعا

عزیزم من  هر راهی رو بگی امتحان  کردم بعضیا جواب ندادن ولی بعضیا جواب دادن اما باز گشت داش ...

باشه عزیزم خیلی مممنوننن😍😘