2777
2789

آقایونی که جنسیت اونها مرد درج شده خیلی محترم تر از اون آقایونی هستند که جنسیت اونا توی کاربری شون خانوم درج شده

خیلی از خانوم های اینجا آقا هستند 

من قبلا درخواست دوستی می‌پذیرفتم و اینو از سوالاتی که توی پی وی میکردن متوجه شدم 

برای همین دیگه کلا درخواست دوستی نمیپذیرم و پی وی هم جواب نمیدم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اینجا جذابه خودم که خانمم میخام کمتر بیام ولی نمیشه 

سعدی! چو جورش می‌بری نزدیک او دیگر مرو

ای بی‌بصر! من می‌روم؟ او می‌کشد قلاب را

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بعضیاشون خیلی محترمن ولی بعضیاشون که بچه کنکوری هستن خیلی بی شخصیتن

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

ارع واقعا برا منم سواله 

دیروز با یکیشون دعوا کردم 

گفتم چرا میای سایت اصن چرا مردا تو سایتن ؟ 

اونم گف به تو چه😐

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

اول اینکه بعععضیاشون یه بیماری دارن ک دلشون میخواد این مسائل زنونه رو بخونن و نظر بدن راجع بش 

دوم اینکه بعضیای دیگه دنبال مخ زنی و دوستی و کثافتکاری ان 

سومم.. دسته اخر ک میخوان اطلاعات جمع کنن برای همسر فعلی یا اینده 

ارع واقعا برا منم سواله  دیروز با یکیشون دعوا کردم  گفتم چرا میای سایت اصن چرا مردا تو س ...

چه بی ادب😐

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

خودم که مثل الان بیکار نخواهم بود

خب چرا ایام بیکاریتو تو یه سایت زنونه سر میکنی برادر من؟!🫤

پاشو برو بیرون طبیعت گردی بچرخ صفا کن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ما اینارو به چشم خواهری میبینیم🫡ماشالله کد بانویی هستن از همه چیم سر در میارن فقطمونده بیان بگن دار ...

دقیقن همه کار میکنن

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..