2777
2789
عنوان

شناگر

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 42 پست
😅😅 آره منم تنها جرات ندارم اسمشو بیارم 🤣

ولی سریال های خوبی دیدم واقعا ارزش دیدن داشتن نمیدونم بازی تاج و تخت رو دیدی یا نه

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ولی کینه ۱و۲ راهبه و کلبه قسمت اولش قشنگه

آره من همه رو دیدم دیگه واقعا فیلمی نیست که نبینم، اینقدر دیدم که اسماشون یادم نمیاد، مگر فیلمه رو ببینم یادم بیاد کدومشونه، فیلم‌های جن و روح، زامبی، جنایی و اینا همشون 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی سریال های خوبی دیدم واقعا ارزش دیدن داشتن نمیدونم بازی تاج و تخت رو دیدی یا نه

نه من اصلا سریال نگاه نمیکنم، حوصله دنبال کردن ندارم، کلا سریال طولانیه حوصلم نمیزاره، فقط سینمایی میبینم 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره من همه رو دیدم دیگه واقعا فیلمی نیست که نبینم، اینقدر دیدم که اسماشون یادم نمیاد، مگر فیلمه رو ب ...

عجب دختری هستی چجور نمیترسی؟چندسالته شما؟

نه من اصلا سریال نگاه نمیکنم، حوصله دنبال کردن ندارم، کلا سریال طولانیه حوصلم نمیزاره، فقط سینمایی م ...

من سریال بد نگاه نمیکنم هر قسمتش ک تموم میشه بیشتر علاقه مند میشی

کلا خانوادگی عشق فیلم ترسناکیم، بالای سی هستم 

اها پس باهم نگاه میکنین اگه عشق فیلم ترسناکی تنهایی ببین وقتی صدای جیر جیر در میاد ک داره باز میشه یدفع جنه میپره رو صورتت اوج هیجانه😂

اها پس باهم نگاه میکنین اگه عشق فیلم ترسناکی تنهایی ببین وقتی صدای جیر جیر در میاد ک داره باز میشه ی ...

🤣🤣🤣🤣 منم صدای تی وی رو زیاد میکنم یه لحظه قلبت میریزه 😄

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
🤣🤣🤣🤣 منم صدای تی وی رو زیاد میکنم یه لحظه قلبت میریزه 😄

ی شب خونع تنها بودم فیلم کینه رو نگاه میکردم گفتم نمیترسم چای درست کردمو قلیونو و...بعد همون جنه داشت یواشکی میومد من همش احساس کردم داخل آشپزخونس بخدا لامپارو روش کردم 😂لامصب کاری باهام کرد رفتم اتاقارو گشتم گفتم قایم نشده باشع لنت بهش

تنهایی خیلی ترسناکه مثل اینکه داخل فیلمی بخدا😅

آره من فقط یه فیلمی تنهایی نگاه کردم یعنی دیگه آخراش از ترس طاقت نداشتم تمام سلولای بدنم استرس گرفته بودن، ما همیشه جمعی نگاه میکنیم 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره من فقط یه فیلمی تنهایی نگاه کردم یعنی دیگه آخراش از ترس طاقت نداشتم تمام سلولای بدنم استرس گرفته ...

من تنهایی نگاه میکنم همه فشار رومع ولی شما دست جمعی نگاه میکنین فشاری نمیاد مگر اینکه تنهایی بری ی جایی ک صحنه هاش یادت بیفته بعد فشارو نشونت میده😅