2777
2789
عنوان

شناگر

317 بازدید | 42 پست

با دوستانمون رفته بودیم بیرون ی جایی رو پیدل کردیم واسع شنا همه شوت رفتن داخل آب هرچی بمن گفتن نرفتم چوت ک بلد نیستم خیلیم سعی کردم ولی موفق نشدم😅خلاصه مشغول آب تنی بودن ک من رفتم سر ب آتیش بزنم و کتری رو بذارم رو آتیش یدفع صدای چندتا خانم اومد ک جیغ میکشیدن دویدم رفتم دیدم رفتن وسط آب دارن دست و پا میزنن خداشاهده جوری پریدم داخل آب مثل اینکه مدال طلای شیرجه جهان رو داشتم تا رسیدم پیش خانما احساس کردم دارم میرم پایین 😂زنه رو گرفتم اونم رفت پایین نزدیک بود غرق بشیم بعد رفیقام اومدن و مارو کشیدن بیرون الان آب ببینم فرار میکنم

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
خیلی خطرناکه، آب آلوده اگر وارد مغز بشه باعث میشه تا فلجی کامل پیش برید، خیلی رعایت کنید سرتون رو زی ...

جدی😐ب حضرت عباس دیگه نزدیک آبم نمیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی😐ب حضرت عباس دیگه نزدیک آبم نمیشم

آره یه فیلم سینمایی هست .

جی جی و نیت 

دوست داشتی ببینش، کلا خیلی هشدار میدن که تو آب طبیعت شنا نکنید مخصوصا سرتون که آب از بینی میره تو مغزتون

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره یه فیلم سینمایی هست . جی جی و نیت  دوست داشتی ببینش، کلا خیلی هشدار میدن که تو آب طبیعت ش ...

اصلا از آب خوشم نمیاد دیگه یدفع ای شد...فیلم بیشتر اکشن و ماجراجویی و عاشقانه این چیزا نگاع میکنم 😅 همین ک هشدار دادین شما مثل ایتکه فیلمو نگاه کردم

عاشقانه اگر چیزی تو ذهنت هست بنویس منم نگاه کنم 

رستگاری عشق تا اخر ببین خیلی قشنگه...قدرت عشق رو تو این فیلم میبینی...فیلم زیاد دیدم فعلا اینو نگاه کنید تا بعدا

دمت گرم 

قابلی نداشت😊منکه خیلی خوشم اومد امیدوارم شمام خوشتون بیاد اگع فیلم قشنگیم بلدین بما هم بگین ثواب داره 

قابلی نداشت😊منکه خیلی خوشم اومد امیدوارم شمام خوشتون بیاد اگع فیلم قشنگیم بلدین بما هم بگین ثواب دا ...

من همش ترسناک و جنایی نگاه میکنم 🤦🏻‍♀️ برا همین تو فیلم عاشقانه‌ها چیزی بلد نیستم 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
من همش ترسناک و جنایی نگاه میکنم 🤦🏻‍♀️ برا همین تو فیلم عاشقانه‌ها چیزی بلد نیستم 

اتفاقا ترسناکم نگاه میکنم ولی الان چون تنهام نگاع نمیکنم😅وقتی میخابم تو ذهنم دوباره پخش میشه