2777
2789
عنوان

ایا من در حف این پسر نامردی کردم؟

165 بازدید | 5 پست

سه سال باکسی تو رابطه بودم   دوستس داشتم ولی خونوادش درست نبودن داداشش اتفاقی ادم کشته بود پدر مادرش همیشه باهام جنگ داشتن  فامیل دور بودیم خودش از خونوادش جدا زندگی میکرد و رابطه زیادی باهاشون نداشت هرچی زور زدم ک بابامو  راضی کنم نشد هرچی پسره میگفت کی راضی میشه میگفتم باید صبر کنی ب این زودیا نمیشه من فکر میکردم   دیگه بعد دو سه سال خونوادم راضی میشن خوده پسره هم خیلی ادم فرستاد  خودش رفت پیش بابام گریه کرد ولی بابام هبچ جوره راضی نشد  دیگه بعد سه سال گفتم نمیشه  ببشتر ادامه ندیم  وقتی میدونیم ته این رابطه پوچه تلاشامونم کردیم الان ب پوچی رسیدیم ولی پسره میگه تو تلاشتو نکردی دیگه چیکار میکردم همه خاستکارامو رد میکردم با مامان بابام هزار دفعه سرش بحث کردم حتی گریه کردم ازشون خاهش کردم قبول دار نیستن دیگه همه فامیل میدونن من فلانیمو میخام بخاط اون خاستکار رد میکردم   حتی ب اون میوردن که بخاطر فلانیه  بهم میگه تو تلاش نکردی خودت نخاستی که بشه یعنی باید خودکشی کنم ؟

اولش باید با کسی جدی میرفتی تو رابطه که تایپ خودت و خانوادت بود  یعنی خودت نمیدونستی خانوادت م ...

فکر میکردم راضی میشن اون موقع هنوز داداششش ادم نکشته بود فقط مامان باباش جنگ داشتن تو سال اول رابطه ادم کشت  اتفاقیم بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکردم راضی میشن اون موقع هنوز داداششش ادم نکشته بود فقط مامان باباش جنگ داشتن تو سال اول رابطه ...

همون موقع که دیدی اینطوری شده و خانوادت قبول نمیکنن باید کات میکردی 

این رفتار هم تو دخترا بده هم پسرا 

با کسی که مورد تایید خانواده نیست میرن تو رابطه آخرشم میگن اونا قبول نکردن اما طرف مقابل هنوزم دلش با اوناس

به هر حال پیش اومده سعی کن دیگه اینجور نشه عزیز دلم🌺

همون موقع که دیدی اینطوری شده و خانوادت قبول نمیکنن باید کات میکردی  این رفتار هم تو دخترا بده ...

اره اشتباه کردم  خودم بهش وابستم اذیتم از این جدایی ولی دلم بیشتر ب حال اون میسوزه چون واقعا حالش بده   ریشاش سکه ای ریخته نمیدونم چیکارش کنم نمیدونم کی بااین قضیه کنار  میاد میترسم بلایی سرخودس بیاره بچه هم نیس ۳۶ سالشه