2777
2789

چادر مشکی که میپوشن? 

من می‌پوشم و دوسش دارم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقه😍 وقتی میرم بیرون انگار من مال خدام خداهم مال منه چون سختی هم اگر داشته باشه خدا میگه ببینین بندم به خاطر من سختی میکشه به خاطر بنده های دیگم سختی میکشه این حس واقعا لذت بخشه🥰

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

بله دوست دارم چادری شم چطور مامانمینا رو راضی کنم

منم خانوادم زیاد مایل نبودن ولی لازم نیست رضایت بقیه رو جلب کنیم برای پوشش خودمون 

پوششت کوچیکترین حقی هست که دست خودته و خودت میتونی انتخاب کنی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم خانوادم زیاد مایل نبودن ولی لازم نیست رضایت بقیه رو جلب کنیم برای پوشش خودمون  پوششت کوچیک ...

مرسی از زیرش چی میپوشی اگه بری مهمونی چی می پوشی

کاربری دست دو نفره 
عشقه😍 وقتی میرم بیرون انگار من مال خدام خداهم مال منه چون سختی هم اگر داشته باشه خدا میگه ببینین بن ...

کاربری دست دو نفره 

مانتو یا شومیز می‌پوشم عزیزم 

چون چادرم زیپ داره زیرش هرچی بخوام میتونم بپوشم برای مهمونی هم لباس مجلسی میپوشم عزیز دلم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی