2821
2789

چادر مشکی که میپوشن? 

من می‌پوشم و دوسش دارم 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عشقه😍 وقتی میرم بیرون انگار من مال خدام خداهم مال منه چون سختی هم اگر داشته باشه خدا میگه ببینین بندم به خاطر من سختی میکشه به خاطر بنده های دیگم سختی میکشه این حس واقعا لذت بخشه🥰

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

بله دوست دارم چادری شم چطور مامانمینا رو راضی کنم

منم خانوادم زیاد مایل نبودن ولی لازم نیست رضایت بقیه رو جلب کنیم برای پوشش خودمون 

پوششت کوچیکترین حقی هست که دست خودته و خودت میتونی انتخاب کنی 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

منم خانوادم زیاد مایل نبودن ولی لازم نیست رضایت بقیه رو جلب کنیم برای پوشش خودمون  پوششت کوچیک ...

مرسی از زیرش چی میپوشی اگه بری مهمونی چی می پوشی

کاربری دست دو نفره 
عشقه😍 وقتی میرم بیرون انگار من مال خدام خداهم مال منه چون سختی هم اگر داشته باشه خدا میگه ببینین بن ...

کاربری دست دو نفره 

مانتو یا شومیز می‌پوشم عزیزم 

چون چادرم زیپ داره زیرش هرچی بخوام میتونم بپوشم برای مهمونی هم لباس مجلسی میپوشم عزیز دلم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز