2777
2789
عنوان

بعد از 18سال

787 بازدید | 27 پست

امشب بیرون بودیم امدیم خونه تا یکی خیلی پیام شوهرم داده جلویی که به شوهرم بگم شمارش برداشتم بعدنشون شوهرم دادم خیلی پیام عاشقانه به شوهرم داده بود شوهرم پیام داد شما گفت همونیم که که 18سال پیش عاشقت بودم من جام کردم اما به روی شوهرم نیاوردم شوهرم گفت شما گفت سکینه هستم من میدونستم کی هست اخه دختر خواهر جاریم هست خلاصه شوهرم اس داد مزاحم نشید من احتماددارم به شوهر م امادلم خیلی گرفته نکنه شوهر م خام بشه خانمه چهار بچه داره خانواده ی بی بند وباری دارع چکار کنم دوستان 

من میرفتم کلفتی خونه های مردم رو میکردم تا تونستم این خونه زندگی روبزارم به نظرتون به جاریم بگم یا کسی دیگه هست اخه شوهرم زنگش زد گفت فعلا زنگ نزن برای زنگ زدن زوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه این زنه رو باش بعد ۱۸ سال با چهار تا بچه فیلش باد هندستون کرده 

بدبخت ۱۸ سال گذشته صرف زاییدن و بچه داری کرده تازه مخش باز شده و وقتش خالی شد 

وقتشه پنجمی بیاره سرگرم شه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگر جواب ندادچکار کنم

شوهرت به برادر شوهرت بگه خودشون همچین جمعش کنن بیا و ببین

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

به جاریت هم محترمانه بگو خواهرش رو جم کنه به برادرشکهرت هم بگو

شوهرم میخواست پیامهاروپاک کنه نذاشتم گفتم یه روزی بدردمیخوره اخه شوهرم نگاه به کسی نمیکنه بخواد نگاه به زن شوهر داربکنه

اگر جواب ندادچکار کنم

من باشم خون به پا میکنم

جواب نده میرم میشینم خونه مادرشوهرم میگم طرف چه غلطی کرده

مگر اینکه خانواده شوهرم عوضی باشه که نرم بگم

هرجا بشینم تو فامیل آبروی طرفو میبرم اگر خودشو جم نکنه

زنگ بزن با چندتا شماره مختلف تا جواب بده

با خط شوهرت زنگ نزن اصلا

که فردا نگه آره شوهرش زنگ زدم به من اینم شمارش

شوهرم میخواست پیامهاروپاک کنه نذاشتم گفتم یه روزی بدردمیخوره اخه شوهرم نگاه به کسی نمیکنه بخواد نگاه ...

اجازه نده پاک کنه

خواست پاک کنه بهش شک کن

گوشیتو بردار از گوشی شوهرت فیلم بگیر فشنگ پیامارو باز کن شپتو فیلم بیفته یجور که شماره طرف هم معلوم باشه

مردم چه پررو شدن قهوه ایش کن تا آدم شه

مجبورم فردا به خواهر شوهرم بگم جریان رو تا باهاش حرف بزنه از این خانواده هاهست دنبال پول هستن دیگه نمیدونستم به اشنا هم پیام میدن

اجازه نده پاک کنه خواست پاک کنه بهش شک کن گوشیتو بردار از گوشی شوهرت فیلم بگیر فشنگ پیامارو باز کن ...

اون که اس دادشوهرم گفت ول کن هرکیه داره سربه سرمون میزاره

مجبورم فردا به خواهر شوهرم بگم جریان رو تا باهاش حرف بزنه از این خانواده هاهست دنبال پول هستن دیگه ن ...

از این مدلا یکیش خورده به پست داداشم نابودش کرده 

از الان محکم کاری کنید اینا دنباله تاوان هستن فقط