2777
2789
عنوان

بعد از 18سال

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 27 پست
اون که اس دادشوهرم گفت ول کن هرکیه داره سربه سرمون میزاره

ببین ساده نباش ببینم نباش

شوهرت رو زیرنظر بگیر

وقتی میخان ماستمالی کنن احتمالا خبر دارن و قضیه بو داره

مگه میشه آدم کنجکاو نشه که کیه؟

از شوهرت مطمعنی واقعا؟ حواست بهش باشه

من باشم خون به پا میکنم جواب نده میرم میشینم خونه مادرشوهرم میگم طرف چه غلطی کرده مگر اینکه خانواد ...

شوهرم گفت ول کن زنگ نزن اشتباه کردم گفتم زنگ بزن تا الان شوهرم خیانت نکرده یه استرسی تو جونم افتاده اخه ادم قحط بود به شوهر من زنگ زده زن داداش این  دوستمه نمیدونم بهش بگم بازم میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این مدلا یکیش خورده به پست داداشم نابودش کرده  از الان محکم کاری کنید اینا دنباله تاوان هست ...

به خدااسترس کشتمه اخه زن شوهر دار اونم اقوام تازه 18سال پیش هم شوهرم نمیخواستش اخه بچه اش بزرگتراز دختر بزرگمه ابرومون نره 

ببین ساده نباش ببینم نباش شوهرت رو زیرنظر بگیر وقتی میخان ماستمالی کنن احتمالا خبر دارن و قضیه بو ...

اره مطمعنم چون گوشیش همیشه تو دست خودمون هست حتی برای کسی هم پیام بخواد بده میگه بیا پیام بنویس امشب هم که نداد تو دستم گفت درد سر برامون درست میکنی گذاشت زیر بالشتش

به خدااسترس کشتمه اخه زن شوهر دار اونم اقوام تازه 18سال پیش هم شوهرم نمیخواستش اخه بچه اش بزرگتراز د ...

دهن به دهن بکن به گوشش برسه 

بعدم اگه سره جاش جا نگرفت به شوهرش بگین 

دهن به دهن بکن به گوشش برسه  بعدم اگه سره جاش جا نگرفت به شوهرش بگین

شوهرش معتاده من میتونم مسدود کنم شوهرم نفهمه کاشکی مسدودکرده بودم بهش نگفته بودم 

شوهرم میخواست پیامهاروپاک کنه نذاشتم گفتم یه روزی بدردمیخوره اخه شوهرم نگاه به کسی نمیکنه بخواد نگاه ...

همین جمله ی آخر تو به خود شوهرت بگو 

خیلی تأثیرگذاره مطمعنم 

مثلا بگو‌من که خیالم از تو راحته . تو حتی به کسی نگاه نمیکنی 

چه برسه زن شوهردار