امشب بیرون بودیم امدیم خونه تا یکی خیلی پیام شوهرم داده جلویی که به شوهرم بگم شمارش برداشتم بعدنشون شوهرم دادم خیلی پیام عاشقانه به شوهرم داده بود شوهرم پیام داد شما گفت همونیم که که 18سال پیش عاشقت بودم من جام کردم اما به روی شوهرم نیاوردم شوهرم گفت شما گفت سکینه هستم من میدونستم کی هست اخه دختر خواهر جاریم هست خلاصه شوهرم اس داد مزاحم نشید من احتماددارم به شوهر م امادلم خیلی گرفته نکنه شوهر م خام بشه خانمه چهار بچه داره خانواده ی بی بند وباری دارع چکار کنم دوستان
من باشم خون به پا میکنم جواب نده میرم میشینم خونه مادرشوهرم میگم طرف چه غلطی کرده مگر اینکه خانواد ...
شوهرم گفت ول کن زنگ نزن اشتباه کردم گفتم زنگ بزن تا الان شوهرم خیانت نکرده یه استرسی تو جونم افتاده اخه ادم قحط بود به شوهر من زنگ زده زن داداش این دوستمه نمیدونم بهش بگم بازم میترسم
ببین ساده نباش ببینم نباش شوهرت رو زیرنظر بگیر وقتی میخان ماستمالی کنن احتمالا خبر دارن و قضیه بو ...
اره مطمعنم چون گوشیش همیشه تو دست خودمون هست حتی برای کسی هم پیام بخواد بده میگه بیا پیام بنویس امشب هم که نداد تو دستم گفت درد سر برامون درست میکنی گذاشت زیر بالشتش