2777
2789
عنوان

لطفا بیایید

88 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من تو دو راهی گیر کردم عاشق یکیم دیوانه وار ولی برا ازدواج قدم بر نمی داره  منم گزینه هایی که میان خواستگاری دارم از دست میدم و همش جواب رد میدم بهشون توروخدا چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه داشتم دارم میگم مطمئن شو رابطمون تهی داره یا نه اگه نداشت تموم کن بهتر از ادامه دادن اشتباهه که آخرشم شکست عشقی و کلی مشکلات روحی داره و ..... است هر چقدر طولانیش کنی بیشتر عذاب میکشیا

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
با اولین خاستگار خوبت ازدواج کنننننن توروخدا خام عشق الکی نشو نشو نشو تاپیکای منو بخون درس عبرت بگیر ...

میخام ازدواج کنم به خدا ولی هربار کسی میاد خواستگاریم یاد اونم گریم میگیره

بحث سر اینه الان گرینه هایی هستن که دیگه پیش نمیاد برام 

خب این سوال نداره که 😁😁😁😁

برو با اونا ازدواج کن وگرنه تا دوسال دیگه از قیافه میوفتی همین مورد های سطح پایین هم نمیان

متاهل و عاشق زندگی و پسرم 
بارها گفتم بیا ازدواج کنیم میگه بس کن دیگه دیگه از این بحث ها نکن

کامل بشناسش از چه خانواده ایه رابطه های قبلیش رو چک کن ببین مشکلاتش دقیقا چیاست بر اساس عیب ها و خوبی هاش خودت تصمیم بگیر  

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
کامل بشناسش از چه خانواده ایه رابطه های قبلیش رو چک کن ببین مشکلاتش دقیقا چیاست بر اساس عیب ها و خول ...

چی میگی اجی😁😁😁😁

اون پسره میخواد تفریح کنه و سرگرم باشه و شاید یه روزی سو استفاده کنه بعد تو میگی مشکلاتشون بفهم🤣🤣🤣🤣

متاهل و عاشق زندگی و پسرم