دخترغمگینا مدیر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 1255 عنوان لطفا بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 21 پست سلام دوستان من تو دو راهی گیر کردم عاشق یکیم دیوانه وار ولی برا ازدواج قدم بر نمی داره منم گزینه هایی که میان خواستگاری دارم از دست میدم و همش جواب رد میدم بهشون توروخدا چیکار کنم؟ 1403/01/10 | 23:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلشیفته_ عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 چی میگی اجی😁😁😁😁 اون پسره میخواد تفریح کنه و سرگرم باشه و شاید یه روزی سو استفاده کنه بعد تو میگ ... ببین میدونم ولی تا وقتی خود استارتر تصمیم نگیره که ولش کنه پسره بدترین آدم دنیا هم باشه باهاش میمونه بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
deldar6927 عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1107 به این راحتیا نیست توروخدا اگه راهی بلدید بگید من بخاطر این آدم تا خودکشی هم رفتم من اگه بیل زن بودم که باغچه خودمو بیل میزدم چی بگم
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 ببین میدونم ولی تا وقتی خود استارتر تصمیم نگیره که ولش کنه پسره بدترین آدم دنیا هم باشه باهاش میمونه خب استار بچه هس تو با این حرفت که میگی مشکلاتش رو بفهمم استار میگه خب صبر میکنم مشکلاتش برطرف شه یا باهم حل کنیم این الان قشنگه تا ۴ سال دیگه معلوم نیس بیان خواستگاریش یا ن متاهل و عاشق زندگی و پسرم
دخترغمگینا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 1255 خب این سوال نداره که 😁😁😁😁 برو با اونا ازدواج کن وگرنه تا دوسال دیگه از قیافه میوفتی همین مورد ه ... عزیز من اولا این موردا سطح پایین نیستندوما لطف کن سطح شعورت رو بالا ببری مگه خودت از قیافه افتادی که به دیگران اینو توصیه میکنی
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 عزیز من اولا این موردا سطح پایین نیستن دوما لطف کن سطح شعورت رو بالا ببری مگه خودت از قیافه افتادی ... اجی یکم عصبی بودم ببخشید 😁😁😁بعدش هم اینکه اخه ادم رو عصبی تر میکنی اینی که تو دوسش داری فقط میخواد ازت سو استفاده کنه همین و تمام اگه دوست داری ازت سو استفاده بشه خب باهاش بمون وگرنه به خواستگارا فکر کن متاهل و عاشق زندگی و پسرم
دخترغمگینا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 1255 اجی یکم عصبی بودم ببخشید 😁😁😁 بعدش هم اینکه اخه ادم رو عصبی تر میکنی اینی که تو دوسش داری ف ... کشیدی درد عشقیو که از بچگی با یکی باشی ؟بعدش کم کم بفهمی نمیاد فرداش بگن سواستفاده میکنه ازت پس فرداش بگن اینی که تو از اول باهاش بودی قسمت تو نیس
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 کشیدی درد عشقیو که از بچگی با یکی باشی ؟ بعدش کم کم بفهمی نمیاد فرداش بگن سواستفاده میکنه از ... ولش کن برو دنبال زندگیت بهش بگو اگه نیایی جلو من ازدواج میکنم و میرم اگه اومد که خوشبخت شید اگر هم نیومد خب ب خواستگارا فکر کن متاهل و عاشق زندگی و پسرم