2777
2789
عنوان

لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 21 پست
چی میگی اجی😁😁😁😁 اون پسره میخواد تفریح کنه و سرگرم باشه و شاید یه روزی سو استفاده کنه بعد تو میگ ...

ببین میدونم ولی تا وقتی خود استارتر تصمیم نگیره که ولش کنه پسره بدترین آدم دنیا هم باشه باهاش میمونه

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میدونم ولی تا وقتی خود استارتر تصمیم نگیره که ولش کنه پسره بدترین آدم دنیا هم باشه باهاش میمونه

خب استار بچه هس 

تو با این حرفت که میگی مشکلاتش رو بفهمم استار میگه خب صبر میکنم مشکلاتش برطرف شه یا باهم حل کنیم 

این الان قشنگه تا ۴ سال دیگه معلوم نیس بیان خواستگاریش یا ن 

متاهل و عاشق زندگی و پسرم 
خب این سوال نداره که 😁😁😁😁 برو با اونا ازدواج کن وگرنه تا دوسال دیگه از قیافه میوفتی همین مورد ه ...

عزیز من اولا این موردا سطح پایین نیستن

دوما لطف کن سطح شعورت رو بالا ببری مگه خودت از قیافه افتادی که به دیگران اینو توصیه میکنی

عزیز من اولا این موردا سطح پایین نیستن دوما لطف کن سطح شعورت رو بالا ببری مگه خودت از قیافه افتادی ...

اجی یکم عصبی بودم  ببخشید 😁😁😁

بعدش هم اینکه اخه ادم رو عصبی تر میکنی اینی که تو دوسش داری فقط میخواد ازت سو استفاده کنه همین و تمام 

اگه دوست داری ازت سو استفاده بشه خب باهاش بمون وگرنه به خواستگارا فکر کن 

اجی یکم عصبی بودم  ببخشید 😁😁😁 بعدش هم اینکه اخه ادم رو عصبی تر میکنی اینی که تو دوسش داری ف ...

کشیدی درد عشقیو که از بچگی با یکی باشی ؟

بعدش کم کم بفهمی نمیاد 

فرداش بگن سواستفاده میکنه ازت 

پس فرداش بگن اینی که تو از اول باهاش بودی قسمت تو نیس

کشیدی درد عشقیو که از بچگی با یکی باشی ؟ بعدش کم کم بفهمی نمیاد  فرداش بگن سواستفاده میکنه از ...

ولش کن 

برو دنبال زندگیت 

بهش بگو اگه نیایی جلو من ازدواج میکنم و میرم اگه اومد که خوشبخت شید اگر هم نیومد خب ب خواستگارا فکر کن