2777
2789

همسایه پایینیمون افغان هست وی غذایی آورده بود کشمش وهویج و برنج داشت 

واییی چی بود خیلی خوشمزه بود  بازم میخوام 

شوهرم همرو خورد نذاشت من بخورم 

شنبده بودم غذا های افغانستانی ها خوشمزه هست اما الان با چشمم دیدم 

وایی منم باردارم اگه بگم زشته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش قابلی پلو ازبکی هست هویج روخلال میکنی پیازهم همینطور برنج روخیس میکنی گوشت گوسفند روتکه میکنی ولی بامرغم میشه درست کرد کشمشم خیس میکنی اول گوشت یامرغ روسرخ میکنی بعددرمیاری هویج روسرخ میکنی درمیاری پیاز روسرخ میکنی بعدهویج وگوشت وپیازروقاطی میکنی ابجوش میریزی روی گوشت هاکمی بپزه کشمشم کمی تفت میدی میزاری کناربعدکه گوشتهاکمی پخت ازقابلمه درمیاری برنج روبدون اب میریزی توی باقی مونده ابجوشی که گوشتهاتوش پخته اب بایدکمی روی برنج باشه جوش که اومدکم میکنی درش رومیزاری هرچنددقیقه برنج روزیرو رومیکنی تاابش کشیده بشه بعدگوشت هارووسط برنج میزاری ازگوشه برنج رومیریزی روی گوشتهادمکنی میزنی تادم بکشه کشمشم وقتی اب کشیده شد باگوشتهالابلامیزاری

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
اسمش قابلی پلو ازبکی هست هویج روخلال میکنی پیازهم همینطور برنج روخیس میکنی گوشت گوسفند روتکه میکنی و ...

دستت درد نکنه 

خیلی خوشمزه بود خیلییییی