2777
2789

ببینید چندماه باهم بودیم. چن شب قبلش سر اینکه کلا سرد و بی توجه بود خواستم تموم کنم نذاشتتتتت یک زبونی ریخت که تاحالا ازش ندیده بودم. چن وقت بعدش یه شب کاملا معمولی مث هر شب صحبت کردیم ابراز علاقه کردیم از اون موقع که تا الان چن ماه میگذره تا حالا ازش خبری نیست! دیگه هیچوقت نه زنگ زد ن پیام داد. همسایه خالم ایناست و می دونم حالش اوکیه. واقعا چرا؟ نذاشت من تموم کنم بعد خودش اینجوری ترکم کرد. اولین تجربه من بود و شد اخریش. نمیبخشمش هیچ وقت واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواسته عذابت بده که به خواستش رسید 

من واقعا حالم بد بود بعد چن ماه هنوزم میگم چرا. میتونست عین ادم بگه حسی بهت ندارم نه که شب اخر کلی دوست دارم و فلان بگه بعد دیگ پشت سرشم نگاه نکنه. 

میخواد پیام بدی منتشو بکشی اصلا پیام نده و اگر هم داد اصلا باز نکن تا بسوزه.  اون تلافی کات کردن تو رو اینطور درآورده و میخواد تشنه ات کنه و برات ناز کنه.  ناراحت نباش غیرمستقیم برد با تو بوده.  

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
خیلی حس بدیه که از سمت یه پسر حس ناکافی بودن و بی اهمیت بودن بهت دست بده

اون پسر کی بوده مگ ک تو بخای حس ناکافی و بی اهمیتی کنی. برن گمشن همه شون

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
و اینکه چرا تموم نکرد همینجوری با دوست دارم گفتن رفت

میخاس اذیتت کنه دیگ بهش فکر نکن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
میخواد پیام بدی منتشو بکشی اصلا پیام نده و اگر هم داد اصلا باز نکن تا بسوزه.  اون تلافی کات کرد ...

اره چون چن وقت قبلشم دعوا کردیم انفالوش کردم خیلی بهش برخورد باید میدونستم عوض اینارو درمیاره. من که دیگه برام ذره ای اهمیت نداره فقط بیشعوریش یادم مونده

سلااام اینجایی:)چه خبرا

سلام عزیزم. هیچی امروز دلم از همه چی گرفته بود. کلی گریه کردم. دیشب کلی خواب بد درباره اون تحفه دیدم ک چ کارای بد و گندکاریایی داشت انجام میداد. شایدم راست باشه و یه نشونهو تصمیم گرفتم دیگ ب اون اشغال فکر نکنم.

اون پسر کی بوده مگ ک تو بخای حس ناکافی و بی اهمیتی کنی. برن گمشن همه شون

اصلا داستان آشنایی و دوستی مون یه جوری شروع شد که گفتم دیگه تابوها و گاردمو کنار بزنم و عشق وتجربه کنم. خاکبرسرش بی لیاقت

سلام عزیزم. هیچی امروز دلم از همه چی گرفته بود. کلی گریه کردم. دیشب کلی خواب بد درباره اون تحفه دیدم ...

وای عزیزم.الهی.چی بگم.خودمم دلم تنگشه:)یه متن دیدم نوشته بود زندگی منو خراب کرد اما داره واسه یکی دیگ صدشو میزاره:)تصورش حالمو خراب کرد.i was not the one.....