2777
2789
عنوان

حس میکنم همسرم لج کرده

144 بازدید | 8 پست

برای افطار 

همسرم قبلش هی می‌گفت من تورو میذارم برمی‌گردم محل کارم ساعت ده میام 

هی اصرار کردم بین جمع خانوادت راحت نیستم گفت نمیتونم سرم شلوغه و این حرفا 

بعد منو گذاشت اومد تو گفتم نمیری ؟ گفت نه دیگه حال ندارم برگردم 

بعد دوباره امشب جایی دعوت بودیم از اقوام من بهم گفت من افطار کردم وقت نمیکنم بیام 

بعد یهو گفت دارم میام از بابات هم می‌خوام یه چیزی بگیرم برم تورو هم ببینم ...با اینکه می‌گفت غذا خوردم ولی اومد تو شام هم خورد رفت 

حس بدی دارم انگار برای حرفم ارزش قایل نیست 

بهش هم میگم میگه چرا الکی ناراحت میشی :(

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واقعا یعنی من حساس شدم؟ آخه نمی‌فهمم چرا باید چیزی که من میگم رو رد کنه بعد دقیقا خودش همون کار رو ...

چون خاصیت مرد اینه منم دیگه عادت کردم یه حرفی رو میزنم ، رد می‌کنه میگه نه ببین ... بعد دوباره حرف خودمو بهم برمیگردونه 😂😂😂

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
چون خاصیت مرد اینه منم دیگه عادت کردم یه حرفی رو میزنم ، رد می‌کنه میگه نه ببین ... بعد دوباره حرف خ ...

نه همسر من اصلااااا اینطوری نبود 

هرچی میگفتم تاجایی که می‌تونست سعی میکرد انجام بده چون می‌دونه آدم منطقی هستم چیزی اگر به جا نباشه ازش درخواست نمیکنم خودش همیشه میگه اینو 

ولی دوروزه هرچی میگم برعکسش 

نه همسر من اصلااااا اینطوری نبود  هرچی میگفتم تاجایی که می‌تونست سعی میکرد انجام بده چون می‌دو ...

عجببببب ... هیچی نگو بزار یه چند روز دیگه ازش بپرس ببین اون موقع چرا اینکار کرده حتما الان رو دنده ی لجه یه چیزی بگی دعوا راه میندازه

عجببببب ... هیچی نگو بزار یه چند روز دیگه ازش بپرس ببین اون موقع چرا اینکار کرده حتما الان رو دنده ی ...

آخه خودش قبول نمیکنه اصلا چرا و پرت توضیح میده 

میگه پس از این به بعد جایی گفتم نمیام اصلا نمیام ( به شوخی گفت بیام سرمو می‌بری) 

ولی من خیلی تو‌تعجبم خیلی بعید بوده این حرکات ازش

آخه خودش قبول نمیکنه اصلا چرا و پرت توضیح میده  میگه پس از این به بعد جایی گفتم نمیام اصلا نمی ...

عجیبه 

عزیزم راس میگه ناراحت نشو . 

اینطور ک تعریف کردی رفتار بدی نکرده . تازه اومده دیدن خانوادت هم اینکه خوبه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز