2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال 💸

404 بازدید | 42 پست

بچه ها چی میدونید 

واقعا سود دهی داره ؟ 

یکی از دوستام استوری گذاشته تو یه هفته ۶۲ میلیون سود کردم 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

منم نمیدونم راجبش تروخدا کسی میدونه بکه

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید چجوری شروع کرد؟

بعد حلال هست؟

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

ادمین صرافی کسی نشو پولشویی هست پول میزنن به حسابت که ارز کنی بزنی به حساب ارزیش بعد حسابت اجاره ای میشه و محکوم به پولشویی میشی و حسابت مسدود میشه و مجرم میشی .

'-' !니 곁에 나는 살수있어

همسرم تریدره امسال تو بازار فارکس فعالیت داره

پارسال تو ارز دیجیتال بود 

با پولش خونه و ماشین تونست بخره و نزدیک 100 میلیون تومن بجز اونا پول جمع کرد تو یه روز 70 میلیون سود کرد ولی ضررم می‌کرد خیلی کار سختی هست و باید کلی آموزش دید

باید چجوری شروع کرد؟ بعد حلال هست؟

از شیر مادر حلال تر من خود اسکلم 9 سال پیش بی+ت کوین میخرم بعد رمزشو یادم میره الان یادم نمیاد💔200تا بی+ت کوین داشتم وگرنه الان تیلیاردر بودم

همسرم تریدره امسال تو بازار فارکس فعالیت داره پارسال تو ارز دیجیتال بود  با پولش خونه و ماشین ...

چجوری باید شروع کرد؟

مثلا با ۵ ملیون سرمایه تو یه ماه چقدر سود میکنه

حلال هست؟

ادمین صرافی کسی نشو پولشویی هست پول میزنن به حسابت که ارز کنی بزنی به حساب ارزیش بعد حسابت اجاره ای ...

نه بابا خودم نمیخوام

دوستم استوری گذاشته که تو یه هفته ۶۵ میلیون سود کرده 

خودم اصلا اعتماد ندارم میخواستم بدونم واقعیت داره یا نه

بعضی ازین شرکتها کارشون با ارزه الان ورودیشون ترون و تتره و یا توکنای مزخرف خودشون که هیچ ارزشی ندا ...

یعنی خوب نیست