2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال 💸

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست

پیج ادمینشو پیدا کردم ولی اصلا اعتماد ندارم 

خود طرف با اون همه تبلیغات ۶۰۰ عدد فقط فالوور داره 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

از شیر مادر حلال تر من خود اسکلم 9 سال پیش بی+ت کوین میخرم بعد رمزشو یادم میره الان یادم نمیاد💔200ت ...

دقیقا منم یادم رفت رمزشو چه مزخرف 😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری باید شروع کرد؟ مثلا با ۵ ملیون سرمایه تو یه ماه چقدر سود میکنه حلال هست؟

باید آموزش دید دوره هاشو باید بخری بعد روی یه نمودار فعلا تمرین میکنی و بعد روی چارت اصلی معامله میکنی

5 میلیون سرمایه خوبه دقیق نمیدونم 

فک نکنم حلال باشه

هرمیه که ورودیشون ارزه اسم شرکتو نمیدونی؟ باید خودتم ورودی بگیری در واقع اونا محصول و ورودیشون ...

اره فکر میکنم هرمی باشه 

نه فقط پیج یه آقایی بود

من شانس ندارم پولمو بدم ضرر پشت ضرر😂😂

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
دقیقا منم یادم رفت رمزشو چه مزخرف 😐

تو هم همین ارز رو داشتی!!! من 200تا داشتم 😭😂میشد 800 میلیارد🚶‍♀️💔چق حرصشو میخورم خواهر😂💔وقتایی ک بی پول میشم خودمو فحش میدم

تو پیجش  کلی سمینار شهرای دیگه داشت 

ولی فالووراش خیلی کم بود 

فکر نکنم شرکت بزرگی باشه

تو هم همین ارز رو داشتی!!! من 200تا داشتم 😭😂میشد 800 میلیارد🚶‍♀️💔چق حرصشو میخورم خواهر😂💔وقتایی ...

من یدونه تازه اونموقع ایفون ایکس مکس مد بود داشتم جمع میکردم بخرم اخرم که یادم رف هعی🥲😂😂😂💔

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

دوستان 

کاردانو بخرم؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

یلدا جان از بیت پین بخر یه صرافی ایرانیه شیبا و دوج کوین بخر.... ماهی 500تومن ارز بخر والا من والا م ...

نه نمیخوام بخرم 

میخواستم بدونم واقعا آنقدر سود داره

من یدونه تازه اونموقع ایفون ایکس مکس مد بود داشتم جمع میکردم بخرم اخرم که یادم رف هعی🥲😂😂😂💔

😂😂😂😂وقتی زمین زمان مانع پولدار شدنت میشه😭😂800میلیارد پول کمی نیستتتتت حرصصصصصص میخورم دعا کن یادم بیاد

😂😂😂😂وقتی زمین زمان مانع پولدار شدنت میشه😭😂800میلیارد پول کمی نیستتتتت حرصصصصصص میخورم دعا کن ی ...

من که یادم نیومد بنظرم از اول شروع کن تا یادت بیاد🥲😂