2777
2789
بله درسته بخاطر همین میگم نیاز نیست نگران باشی و بترسی ولی واسه پاکی اینکه بدونی طلسم ویا دعا و این ...

ببین یسوال خیلی مهم دارم عزیزم

از وقتی بلاکش کردم این ۱۰روزی میگذره و ۴روزه ک افه

بخاطر چیه؟

اون رفتن و اومدناش مثلا بودش

بعد یدفه میرفت بعد ۳روز میومد میگفت ولم کن و فلان😐

چون سرگرمیش بودم؟

یا چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

عزیزم یکم درمورد ایندم بگو سال ازدواجم، شغلم، وضع مالیم، اتفاقایی ک تو زندگیم خواهد افتاد هرچی تونستی🥺❤

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

حس داره بهت پیدا میکنه

منم هرچی حس میکنی از آینده ام 

آدمیزاد تو یه سنی، یه قبر می‌کنه، آرزوهاشو میریزه توش و میشینه به نگاه کردن. باور کنید حال سوگواری‌ام نداره. بهت‌زده به مرگ آرزوهاش زل می‌زنه. گیج و منگ. می‌دونه هم که دیگه نمیشه. به قول فروغ؛ «چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست»

گلم حست به رقیب چیه تو زندگیم هست ؟حست به زندگیم چیه دوباره آشتی میکنه همسرم یا طلاق

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
پیش یه آدم متخصص و خوب برو و مادرت بگو با هم برین

کسی نیست متاسفانه

اونم ی پیج اینستا بود ک زنگ زدم همچیو گفتم تاریخ تولدمو گفتم همچیو گفت طرف گفت برات طلسم نوشتن و کل حالت هارو گرفت