بهار2124 مدیر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 68861 عنوان شام امشب 🤷🏻♀️🙆♀️😅🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 8127 بازدید | 119 پست توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊 1403/01/10 | 19:37 48 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12309 ماامروز۱۱۴تا غذای نذری مرغ وبرنج داشتیم۱۵تام موند برای امشب وخانوادهنوش جان بهارمهربونفعلاکه چایی میخوریم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
بهار2124 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 68861 ماامروز۱۱۴تا غذای نذری مرغ وبرنج داشتیم ۱۵تام موند برای امشب وخانواده نوش جان بهارمهربون فعلاکه چ ... قبول باشه قشنگم😍نوش جونتون عزیزدلم❤️ توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊
بهار2124 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 68861 مرسییییی💖 فدات قشنگم❤️❤️ توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12309 قبول باشه قشنگم😍 نوش جونتون عزیزدلم❤️ ممنون مهربونامیدوارم قبول باشهپدرم میگفتن بجای غذاموادغذایی تقسیم کنیممادرم قبول نکردنکه فقط باید غذابدیم بیرون خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6209 فدای سرت نوشجونتون دلم برا ترشی ها رفت خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
بهار2124 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 68861 ممنون مهربون امیدوارم قبول باشه پدرم میگفتن بجای غذا موادغذایی تقسیم کنیم مادرم قبول نکردن که ف ... ما گاهی مواد غذایی میدیم چون مردم خیلی احتیاج دارنگاهی غذا میدیمجفتش بهترین کارهدستتون درد نکنه❤️ توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11327 بسیار عالی میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
بهار2124 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 68861 نوشجونتون دلم برا ترشی ها رفت مرسی عزیزم 🥰😍 توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊
پرند1402 عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1434 افطاری یه بشقاب رنگینک خوردیم فعلا سیرم ولی املت درست میکنم برا شامشام همتون نوش جان
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12309 ما گاهی مواد غذایی میدیم چون مردم خیلی احتیاج دارن گاهی غذا میدیم جفتش بهترین کاره دستتون درد نکن ... ممنون عزیزمبهترین کارو میکنید❤️❤️اجرتون باخدا خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
بهار2124 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 68861 نوش جونت عزیزم مرسی خوشگلم توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊