2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افطاری یه بشقاب رنگینک خوردیم فعلا سیرم ولی املت درست میکنم برا شام شام همتون نوش جان    

قبول باشه

نوش جونتون عزیزم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خیلی هم عالی و خوش رنگ شده 

نوش جان 

چقدر خوبه که این مطالب رو به اشتراک میذارید 

کلا چه اینجا چه هر فضای مجازی دیگه ای،. افرادی که میگن عکس نذارید کسی دلش میخواد و نداره و... رو درک نمیکنم 

اگر کسی انقدر سست هست به هر دلیل که با دیدن عکس غذا دلش میخواد و نداره و... از اسم تاپیک مشخصه عکس غذا هست، اصلا وارد نشه

حالا دیگه ی تیکه مرغ و دوتا بادمجون همه جا هست 

مردم خوشحالی رو به اشتراک نذارن که بقیه ی وخ دلشون نخواد 😐😐😐

نکات مثبت رو ببینیم و دنبال زیربغل مار نباشیم 

استارتر خیلی کار خوبی کردی عکس گذاشتی، نوش جان خودت و خونواده ت

خیلی هم عالی و خوش رنگ شده  نوش جان  چقدر خوبه که این مطالب رو به اشتراک میذارید  ...

راستش من دیگ عادت بع حرفاشون کردم و دیگ واسم اهمیت نداره جواب بدم 

دیگ الان ترشی واقعا چیز عادیه با۲۰یا۳۰میشه بری بگی بده و بخرن ولی بعضی ها نمیکنن و مرغ تو هر خونه ای هست دست پخت خوب باشه رنگ غذا عالی میشه

من چیز غیر عادی نمیزارم

مرسی قشنگم😍😍😍❤️❤️❤️🫂🫂🫂🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

راستش من دیگ عادت بع حرفاشون کردم و دیگ واسم اهمیت نداره جواب بدم  دیگ الان ترشی واقعا چیز عاد ...

انگار ی سری جملات و کلمات مد میشه، بدون هیچ منطقی گفته میشه 

محال عکس غذا باشه کسی نگنه عکس نذارید یکی دلش میخواد

چه دلیلی داره این حرفا اخه

ادم عکس خوب میده حالش خوب میشه

باید خوبی رو نشر بدیم 

انگار ی سری جملات و کلمات مد میشه، بدون هیچ منطقی گفته میشه  محال عکس غذا باشه کسی نگنه عکس نذ ...

اینجوری باشه نباید بیرون رفت چون هر ۲قدم رستوران همه چی هست در مغازه ها بسته شه چون خیلیا دلشون میخواد مردم مواد غذایی نخرن چون مردم تو دستشون بیرون میبینن و....