2777
2789
عنوان

زن داداشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 45 پست
بچه داداشم؟بچه اونم هست مادرشه،درسته کارش جالب نیس شاید کینه داره ازتون دلش راضی نمیشهبچه بده دستتون ...

خب من چی بگم

بچه زنداداشم؟

شما ب بچه خواهرت چی میگی؟خواهر زادم یا بچه خواهرم

نمیگی بچه شوهر خواهرم ک

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه خواهر برادر دیگه ای داری ک بچه دارن جلوی این زنداداشت کلی بهش محبت کن بهشون خوراکی بده براشون هدیه بخر باهاشون بازی کن ولی اصلا محل بچه ی این داداشت نذار اینجوری میسوزه 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
[QUOTE=333567462]چرا نمیزاره چی شده که میبینی نمیزاره جلو خودتو بگیر دس نزن به بچه انگار ندید بدیدیم ...

اونا میان خونمون خب

خونه اونا سالی ی بار عید ب عید میریم 

قبل بچه دار شدنش هم دعوت نمیکرد

از خونه بابات که نیاوردی نطفه داداش من بوده😅

این چه طرز فکر قدیمیه نطفه داداشت بوده چیه دیگه

کار عروس خانمو تایید نمیکنم که بچه گانه و نابالغانه اس

ولی شما که خانمی حتما میدونی که نطفه بچه از اسپرم پدر و تخمک نادر یعنی دو طرف مساوی اوکی🙂

اصلا نمیداره دست بزنم یه بار روز اول عیدی بغلش کردم جیغ و داد سر داداشم ک بچه رو بگیر بیار خوابش،می ...

چه زشت

مقصر داداشتونه که هیچی نمیگه

کسی ک شما رو قبول نداره و احترام نمیزاره اصلا چرا رفت و آمد میکنه.

من خودم دوتا بچه دارم و بسییییییار روی بچه هام حساسم ولی هیچوقت جلوی ذوق و دوست داشتن خواهرشوهرامو نمیگیرم با اینکه اصلا از هیچکدومشون خوشم نمیاد.

بالاخره اونا عمه های بچه های منن و این حق اوناست که بچه های برادرشون رو بغل کنن بوس کنن و بهشون محبت کنند.اصلا اگه اینکارها رو نکنند بهم برمیخوره

بنظرم درک و فهم و ادب و احترام گذاشتن زن داداشتون  پایینه....این دیگه اسمش حساس بودن نیست.عملا داره بهتون بی احترامی میکنه

شما باید با داداشت صحبت کنی.

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
خواهر دارم بچه نداره

ول کن بابا انگار تحفه اس. عقده ای تشریف داره زنداداشت 

حالا همین خانوم ی یه روز غذاش یا لباس و قر و فرش دیر شه بچه رو میده باباش و طلاق 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
چه زشت مقصر داداشتونه که هیچی نمیگه کسی ک شما رو قبول نداره و احترام نمیزاره اصلا چرا رفت و آمد می ...

من چیزی ب داداشم نمیگم ک دعوا و دلخوری پیش،نیاد بینشون زنوگیشون خراب نشه

این این جوری رفتار میکنه

فکر کن من با داداشم حرف بزنم اون موقعدمیترسم دیگه کلا پای داداشم و بببره نذاره دیگه بیاد خونمون😢

این چه طرز فکر قدیمیه نطفه داداشت بوده چیه دیگه کار عروس خانمو تایید نمیکنم که بچه گانه و نابالغانه ...

بابا کنایه بود کنایه.به نطفه کاری نداریم اون بچه از بدن مادر تغذیه کرده برای دنیا اومدنش مادر آسیب دیده بعد میشه بچه اونا و مادره فقط کهنه شور

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
 من چیزی ب داداشم نمیگم ک دعوا و دلخوری پیش،نیاد بینشون زنوگیشون خراب نشه این این جوری رفتار م ...

من نمیگم بینشون دعوا بنداز

میگم به داداشت بگو مثلا من نباید بچه ی داداشمو بغل کنم بهش محبت کنم.من دلم لک زده تنشو بو کنم تو بغل بگیرمش.اینطوری....نه اینکه پشت زنش بخای حرف بزنی.صحبتت درمورد بچه باشه نه زنداداشت

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
😢

اگه داداشتون حد و مرزها رو مشخص میکرد این بی احترامی ها اتفاق نمیفتاد

یعده اینقدر چسبیدن به خانومشون که انگار نه انگار که از دل خانوادشون اومدن بیرون و سالها اونجا بود

یعده هم چنان خانومشون رو بی ارزش میکنند و مامانی هستن که باید بهشون گفت تو اصلا براچی تشکیل خانواده دادی بچه مامانی

وقتی داداشت سکوت میکنه.اون اجازه ی بی احترامی به خودش میده اون که البته از شخصیت ضعیفشه

2791
2779
2792